Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vedenie filmu na slušnej úrovni, ale chýba posledný šokujúci a nečakaný moment, ktorý príbeh posunie ďalej. Mnoho častí príbehu pôsobia realisticky, ale niektoré scény je potrebné brať nadhľadom. Po dlhom čase jeden pomerne kompaktný a dobre natočený film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 80% (***) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti působí zpočátku tak nějak obyčejně, jako klasické manželské drama, postupně se ale rozjede v zajímavý thriller s krimi prvky, který má hned několik zajímavých zvratů a situací. Atmosféra je místy velice povedená, dalo by se říct, že napínavá až mrazivá. Herci, byť pro mě zcela neznámí, jsou vcelku fajn, pozitivně lze ohodnotit také technickou stránku filmu. Příběh je poutavý, občas jsem však měl problém s realističností určitých momentů, tempo je v určitých chvílích dost vlasžné, nepotěšil mě ani slabší závěr. Rozhodně se ale jedná o to lepší, co Netflix v loňském roce vyprodukoval. 7/10. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ona je všehoschopná, on je neschopný podobně jako vyšetřovatelé-vypravěči na stopě. Jediný schopný je tu policejní pes, ale bohužel ho nepřihlásili do kurzu plavání.. Variace na Chabrolovy důsledky nevěry tu už byly s Gerem i Affleckem, tak proč ne i tuhle dánskou konstrukci, která jen obtížně přenáší do filmové řeči přednosti psaného slova. Často je to nelogické, občas nechtěně směšné (manželka v křoví u útesu), ale cynismu sklonků partnerských vztahů se to nebojí, o tom žádná.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti je taková vzdálená dánská variace na Válku Roseových, samozřejmě jen v krapet víc ostřejším podání, kde navíc není ani příliš místo na nějaké to odlehčení, tohle je totiž čistý, přímočarý thriller, který každopádně funguje opravdu skvěle a já mu vlastně nemám ani příliš co vytknout. Zápletka je zajímavá, nápaditá, skutečně nepředvídatelná, a párkrát mě dokázala dokonce i svými zvraty zatraceně překvapit a hlavně žánrově pobavit, prostě skvělá věc, jíž nechybí ani spád, tvůrci na nic moc dlouho nečekají, jdou přímo k věci a je to fakt jízda. Na celou nastalou situaci ve filmu jsem pak přesvědčený, že navíc budou mít rozdílné názory i obě pohlaví ve skutečnosti, já jsem samozřejmě na straně chlapíka a upřímně z té ženské, v podání zatraceně přesvědčivé Sonji Richter, mi běhal až mráz po zádech, ty vole, tohle mít doma, tak se tam normálně bojím chodit 8D. Herecky fajn byli jinak ale samozřejmě i všichni ostatní, takže i po castingové stránce se zadařilo na výbornou. Dále se tu povedla i poměrně syrovější atmosféra, momentů napětí se zde též pár vyskytne a i emoce lze považovat za funkční, prostě v pozici toho chlápka bych fakt nechtěl být. No a jelikož i samotný závěr nepovažuji za vůbec marný, spíš naopak, musím tuto podívanou vážně pochválit a upřímně doporučit. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příběh dlouholetého manželského páru mě vtáhnul a nepustil, tentokrát se o to postarala Sonja Richterová, hrála jak o život.. Byla jsem nesmírně zvědavá, jak se vyřeší situace kolem milenky a vraždy na silnici.. Líbil se mi také Mikael Birkkjær a to zejména v roli otce, který vede svou dceru k oltáři a snaží se jí předat něco ze svých životních zkušeností.. S přimhouřením oka dávám čtyři hvězdy, bavilo mě to.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama