Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

bigjames 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se (zejména ve finále) už na logiku příliš nehledělo, ale mimo to je Kærlighed for voksne zdařilým krimi thrillerem s poměrně působivými hereckými výkony a místy i trochu mrazivou atmosférou. Další z moha důkazů, že Netflix produkuje dostatek kvalitního originálního obsahu, jen je potřeba trochu hledat a nespokojit se se zkurvenou TOP 10 v ČR. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi film, jenže nemůžu se zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě lépe. První vražda se prakticky moc neřešila a nějak nechápu proč. Zbytečně zrychlené, mohlo se všemu více pověnovat. Na druhou stranu svižné, dějové vyvážené a herecky zvládnuté výborně. Celkový pocit je nakonec kladný .. 7/10 = 75% ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Co se ze začátku tváří spíš jako vztahový drámo o nevěře, se postupem času změní v sympatickej krimi thriller s prvakama černý komedie, kde nic neni tak, jak na první pohled vypadá. Různejma twistama pak navíc příběh s blížícim se finále sympaticky graduje. Chtělo by se říct, že neni pořádně komu fandit, nicméně postupem času asi každej vezme toho záletníka na milost a občas ho možná bude někomu i líto. Potěší i závěr, kde je pěkně vypointovaná pozice vypravěče (komu a proč příběh vypráví). Solidní dramaturgii navíc ještě doplňujou fajn herecký výkony, depresivnější atmosféra severskejch bijáků nebo kvalitní filmařina. Očekával jsem spíš lepší průměr, ale nakonec jsem dostal žánrovej nadprůměr, takže ve výsledku milý překvapení za čtyři jistý hvězdy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu říct? Mě to bavilo. Hodně mě to bavilo. Snímek začal stejně jako spousta jiných záležitostí s manželským trojúhelníkem, ale s tím, jak šel děj kupředu, se měnil v něco úplně jiného. Postupně vycházelo najevo, že se mnou měli tvůrci úplně jiné plány; vzali mě na exkurzi do temných zákoutí manželského a milostného života. Na to, že nešlo o žádný typický, drsný thriller, obsahoval film několik opravdu mrazivých momentů a musel jsem ocenit i ten fakt, že byl pro mě děj nepředvídatelný. Tedy, v hrubých obrysech bych to trefil, ale s detaily si tvůrci moc hezky pohráli. Taky mě mocně pobavilo, kdo, komu, a za jakých okolností tento příběh vyprávěl. Abych to zkrátil; film se mi líbil, bavil mě a vyloženě se mi trefil do chuti i nálady. / Poučení: Vytočíš houslistku a šmytec. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Waw! Podľa popisu to znelo ako bežná vzťahová dráma s príslušnými esenciami ako sú krivda, vydieranie a samozrejme pomsta. V tomto prípade to bolo všetko veľmi intenzívne a citeľné. Dejová línia bola relatívne jednoduchá, zato spád a zlomy v deji poriadne miešali karty počas celého filmu. Christian sa ocitol v pasci vlastnej ženy Leonory, ktorá rozhodne nechcela ustúpiť ani o milimeter zo svojej pozície. Názov "Šťastne až do smrti" znie za týchto okolností maximálne ironicky, ale zároveň výstižne. Výborný severský thriller, hoci ten záver a tá pasivita polície, keď začali brechať psy, to bolo trochu divné... Čisté 4*! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama