Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

venca163 

všechny recenze uživatele

Slaboch a psychopatka, navzájem si sebe zasloužili. Film kombinuje klasický klišé tohohle žánru "thriller s manželskou nevěrou" s občasnými totál wtf momenty: jako třeba když tam parta přátel griluje mrtvolu pár metrů od policajtů a nikdo nic netuší. Nebo třeba necítí ten příšernej smrad, co by se z toho linul. Herecky musim zmínit, že mi ta vepřová hlava přišla trochu prkenná. #šokujícízvraty (65%) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na severský thriller to je místy zatraceně (nechtěně) úsměvné. Dar Salim (hrál třeba v druhé sérii výtečného Mostu) má úspěšnou stavební firmu, luxusní dům uprostřed přírody a s manželkou se mu podařilo zvládnout vážné zdravotní trable dospívajícího syna. Ovšem manželce táhne na padesát, zatímco okolo něj se motá mladá atraktivní kolegyně. Jeho drahá je nicméně zatvrzelý beran a nehodlá přihlížet tomu, jak se jí rodinný život sype pod rukama. „Přežije“ tragédii při svém každodenním běžeckém rituálu a jakmile je svědkem radovánek svého muže (při firemním večírku – jako vážně?), začne vytahovat kostlivce ze společné minulosti. Žádná mrazivost nebo propracovanost scénáře jako u zmiňovaného Mostu či u případů kriminálního oddělení Q. Ačkoliv zejména v první polovině několik momentů opravdu hodně skřípe, s přibývajícími minutami diváka začne zajímat, co se stane v následující scéně. Ovšem jakmile se dostaneme na určitý vrchol napětí, přijde zase nějaký nepřirozený „úder“ a tvůrci znovu ztratí půdu pod nohama. Policie mimo. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Dánský návod, jak se dá řešit nevěra a předejít konci manželství. Stačí mít zarputilou manželku, která je ochotná jít pro zachování manželství doslova přes mrtvoly. Děj je relativně dobře vystavěný, má příjemný vývoj a relativně rychlý spád. Divák se rozhodně nekouše nudou a potěší i několik velmi milých dějových zvratů. Děj je dobře napsaný a působí uvěřitelně, což ještě více podtrhují velmi slušné herecké výkony. V rámci žánru příjemný dánský standard, ze kterého si diváci zřejmě nebudou ustříkávat radostí, ale zábava je zaručena. [75 %] ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu není nic jednoznačné. Dokonce ani to, když manželka přistihne manžela, jak hobluje v kanclu svou kolegyni. Z klasické “rodinné” zápletky se postupně stává velmi zamotaná záležitost. Autoři se zde velmi snažili a nutno podotknout, že zdařile postavit proti sobě dvě pro diváka vyrovnané strany - nevěrný manžel, kterému se zapalují na stará kolena lýtka a psychopatická maniakální manželka s temnou minulostí. Pokud film budeme brát pouze okrajově a budeme se držet autory vytyčené laťky, pak si ho opravdu vychutnáme nejlépe. Pokud se do filmu ovšem ponoříme hlouběji, vyplave na povrch smutná a jednostranná pravda a vložený námět k zamyšlení - manželka a její povaha v tomto filmu není ničím jiným, než produktem mužského chtíče. Je to vlastně oběť, zlomená žena, se kterou si muži jen zahrávali a když se jim to hodilo, tak ji odkopli a tím i vlastně “nakopli” to, co se skrývalo hluboko v jejím nitru. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama