Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

venca163 

všechny recenze uživatele

Slaboch a psychopatka, navzájem si sebe zasloužili. Film kombinuje klasický klišé tohohle žánru "thriller s manželskou nevěrou" s občasnými totál wtf momenty: jako třeba když tam parta přátel griluje mrtvolu pár metrů od policajtů a nikdo nic netuší. Nebo třeba necítí ten příšernej smrad, co by se z toho linul. Herecky musim zmínit, že mi ta vepřová hlava přišla trochu prkenná. #šokujícízvraty (65%) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Dánský návod, jak se dá řešit nevěra a předejít konci manželství. Stačí mít zarputilou manželku, která je ochotná jít pro zachování manželství doslova přes mrtvoly. Děj je relativně dobře vystavěný, má příjemný vývoj a relativně rychlý spád. Divák se rozhodně nekouše nudou a potěší i několik velmi milých dějových zvratů. Děj je dobře napsaný a působí uvěřitelně, což ještě více podtrhují velmi slušné herecké výkony. V rámci žánru příjemný dánský standard, ze kterého si diváci zřejmě nebudou ustříkávat radostí, ale zábava je zaručena. [75 %] ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu není nic jednoznačné. Dokonce ani to, když manželka přistihne manžela, jak hobluje v kanclu svou kolegyni. Z klasické “rodinné” zápletky se postupně stává velmi zamotaná záležitost. Autoři se zde velmi snažili a nutno podotknout, že zdařile postavit proti sobě dvě pro diváka vyrovnané strany - nevěrný manžel, kterému se zapalují na stará kolena lýtka a psychopatická maniakální manželka s temnou minulostí. Pokud film budeme brát pouze okrajově a budeme se držet autory vytyčené laťky, pak si ho opravdu vychutnáme nejlépe. Pokud se do filmu ovšem ponoříme hlouběji, vyplave na povrch smutná a jednostranná pravda a vložený námět k zamyšlení - manželka a její povaha v tomto filmu není ničím jiným, než produktem mužského chtíče. Je to vlastně oběť, zlomená žena, se kterou si muži jen zahrávali a když se jim to hodilo, tak ji odkopli a tím i vlastně “nakopli” to, co se skrývalo hluboko v jejím nitru. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Po čertu nesympatický obsazení udělalo tomuhle filmu v mých očích doslova medvědí službu. Nesympatická manželka. Trochu klon Naomi Rapace. Manžel. Nerozhodnej, uťáplej. Bylo vidět že to točí žena. Bez koulí, bez napětí. A navíc pořád s ženskou převahou. Natočený televizně. Podprůměr. Odkoukáno s obrovským sebezapřením. 30%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Zvláštní počin při kterém byla snaha o jistou originalitu, ale bylo to pojato docela nudným způsobem. Ještě tak ta první půle filmu, kdy se řešila dramatická linie rozpadajícího vztahu mě celkem bavila, jenže pak někde uprostřed nastane šokující zvrat, který bych docela i ocenil, jenže to pak začalo upadat jednak do nudných chvil a jednak to bylo celé takové nereálně včetně sice napínavého, ale divného finále. Ve výsledku jsem rozpolcen a ani nevím jak to mám zhodnotit. Jistá snaha tu byla, ale mě to až tak nechytlo. Ženská ústřední postava mě bavila, ale ta mužská už moc ne. Takže obyčejný průměr. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama