Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Za úžasné Chorvátsko by som aj dala tomuto slabomyseľnému filmu jednu hviezdičku, ale predabovanie Maštalíra je jeden zo smrteľných hriechov, nezmohla som sa preto na nič. Obliecť baby do extravagantných šiat v štýle Sex v meste nie je vôbec nápadité, ale plagiát. O deji sa zmieňovať nebudem, žiadny nebol, pretože chaos v správaní a konaní postavičiek nevytvára na požiadanie dej, o to sa treba viac pričiniť. ()

Slepejsek odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si po předloňské "jedničce" někdo myslel, že níž už se klesnout nedá, tak se teda spletl... Plytký děj (pokud vůbec nějaký), absolutně mimo realitu (pro každou druhou až třetí Slovenku/Češku po padesátce přijede emigrant z Kanady s lodí), nesmyslné odbočky (nejen do Slovinska), podlézavý humor (opilí či sprostí) , spousta vaty (cesty všeho druhu - autem, rogalem, bazarem atd). Jako ženská bych to možná hodil i do plusu, jako chlap jsem to odzíval... ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kroner mohl být pro slovenskou kinematografii svěří vítr, ale rychle mu došlo, že rychloobrátková komedie zapáchají komercí je produkčně jednodušší a dokonce i něco vydělá. Předchozí Šťastný nový rok za moc nestál, ale tady už nedává smysl ani samotný název. Retardovaná partička se přesunula na chorvatské pláže, takže jde o klasický formát, kdy se spojí natočení filmu a dovolená pro štáb i herce do jednoho projektu. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Za mě tomu hodně uškodil dabing, některých slovenských herců, který je nejspíš jen na netflixu. Jedničku to samozřejmě ničím nepřekonává a pevně to stojí jen díky některým stále charismatickým postavám. Bohužel se tu nesetkáme se všemi z prvního dílu a to je velká škoda. Napodobování Sexu ve městě tomu také nepřidá, protože dvě dámy na to nestačí. Závěrečný tanec zase parodií na již indické parodie. A vtipu je také míň. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přestože je film Šťastný nový rok 2 doslova obsypán pozlátkem luxusu, který je na hony vzdáleny běžným lidem (zapůjčená jachta, zpěvák apod.), stejně si myslím, že v porovnání s úvodním snímkem dopadl lépe. Nacházejí se zde vtipné situace, které pobaví samy o sobě. Souvislý děj totiž film nemá. Sledujeme přípravy, rozlučku a nápravy starých křivd a rodinných roztržek. Příliš mnoho té srandy ale nečekejte. A o romantice také nemůže být řeč. Pokud ovšem nepovažujete za romantiku seznámení Gabriely Marcinkové s pohledným účinkujícím v baru a následné vyplakání se mu na rameni. Podobné je to i s Antónií Liškovou, jež se zřejmě rozhoduje mezi chlapy podle toho, který míň chrápe. Vše je podřízeno místu příběhu. Krom klasických cizojazyčných herců zde tak trochu poznáváme i kulturu Chorvatska. Nebo snad Slovinska? Neměly v tom jasno hlavní postavy natožpak divák. Podobně nešťastné bylo nevytvoření titulků u jazykově odlišných konverzací. Tím víc, když ne všechno je přeloženo nějakou postavou jiné. I tohle by přitom mohlo působit úsměvně, když divák ví o čem cizinec mluví víc než Čech nebo Slovák. Místu natáčení pak byla přizpůsobena i hudba a závěrečný taneček, který při vší úctě byl vlastně to nejlepší na filmu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama