Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Výbuch subglaciální sopky Katla obrátí život místní komunity vzhůru nohama a jako by to nestačilo, z ledu se začnou drát na povrch tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nesúrodá nuda.. a to som dal prvej epizóde silne štyri. Vidno že tá produkcia bola z Islandu. Kratšia stopáž by sa tomuto seriálu hodila. Očakávania boli ale malé, lebo mi to len tak vybehlo na netflixe. Človek občas dá šancu aj neznámym vodám. Hlavne keď je vonku tak horúco, problém niečo vôbec pozerať, nie to hodnotiť. Ešte že sú tie majstrovstvá vo futbale. 2* ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Od psaní tohohle (a dalších) komentářů mě pozastavila úchvatná 6. série Riverdaleu, jejímuž sledování jsem dal právoplatně větší přednost. Jak já ten seriál miluju❤️‍🔥. Každopádně tenhle zase tolik ne. Kámoška mi ho doporučila, tak jsem byl snášenlivý a koukal na to, přesto, že to je extrémně slow burn a nic extra se tam neděje až na divný popelový lidi. Bohužel je to tak pomalý a nezáživný, že jsem si sledování neužíval, takže po 4. dílu, kdy jsem si dal krátkou pauzu, jsem tu pauzu nakonec prodloužil až nadosmrti. Možná, že by mě finále překvapilo, ale za to sledování mi to nestojí. Postavy jsou (nad)průměrné, prostředí krásné, ale hrozně vleklé. Vyhodnocení: F*ck you Katla! You owe me 3 Hours of my Life!! ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Netflix serial. Pribeh nebyl uplne spatny, takove jakoby scifi, ale posledni 3 dily uz byly strasne rozvlekle. Skoda, ze z toho neudelali dvouhodinovy film. To by mohlo byt velmi dobre. Na druhou stranu, v ramci Netflixovskych serialu se to drzi v horni polovine kvality, rekl bych... Navic zajimave prostredi vesnice, zasypane sopecnym popelem. 3+ ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Ohromnej potenciál pohřbenej ve scénáristický neobratnosti a lacinosti. Fantastickej islandskej dark vizuál se skvělou kamerou a několik ohromně nosných myšlenek, alegorií a metafor s náznakem filosoficko-náboženský mystiky.  A přece je seriál nějakým podivným způsobem nudnej, sympatický postavy by se daly napočítat na článcích jednoho prstu, rozuzlení působí přeplácaně (nejsem si jistej, jestli je v takovým žánru ideální spojovat empirii s nadpřirozenou symbolikou, ale s přivřenýma očima budiž) a po závěrečný scéně vlastně ani nevíte, jestli to byl nebo nebyl cliffhanger. Islandský "Leftovers naruby" se bohužel nekonaj. ()

Jady 

všechny recenze uživatele

Je to kombinace takového toho krásného surového seveřanského a napínavého filmu a filmu Solaris (2002) Tento typ tedy není pro všechny, pokud nemáte rádi surovou seveřanskou filmařinu, tak vás to vcelku jistě vůbec nechytne a bude vám to připadat nudné, jak už tu někdo psal, protože kvůli mysterióznosti se tam hodně věcí protahuje - kdyby si celé městěčko nelhalo a říkalo si všechno co si myslí, tak by to bylo rozuzlené za 2 díly, že ano :D což je věc, která tam občas prudí i mě, dalo by se udělat řešení i kdyby si to řekli a pak řešili proč to tak teda je x) proto  hodnotím (celkově) cca 85%. 4* jsou málo 5* moc :-) Finále klasické, je tam dost WTF momentů u Grimy, kde si říkáte, takhle by přeci nikdo nikdy nereagoval a ozval by se, ale má to pak aspoň myšlenku x) Každopádně doufám, že bude další série a trošku se to dojasní a dodělá :-) ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama