Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Výbuch subglaciální sopky Katla obrátí život místní komunity vzhůru nohama a jako by to nestačilo, z ledu se začnou drát na povrch tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí sypané sopečným popelem bylo parádní a skoro jsem se těšil, že se ve všudypřítomném prachu zhmotní nějaké zrzavé hovado s válečným kladivem v ruce. To se sice nestalo, ale i tak se to vyvíjelo celkem zajímavě.  Vedle zmizelých a pravděpodiobně mrtvých lidí ze sopky začali vylézat i dvojnící těch žijících a fakt jsem byl zvědavý, k čemu to povede. Nicméně to byla asi chyba. Čekal jsem thriller, ve kterém se navrátilci i klony střetnou se svými protějšky, ale místo toho jsem byl bombardován filosofickými úvahami, u kterých by snad stálo za to zapřemýšlet, ale mě se prostě nechtělo. Srovnávání se s minulostí je pak všudypřítomné, což se nakonec dalo čekat, ale kombinace s výše zmíněným filosováním byla vražedná. Vyústění a vysvětlení mě pak vyloženě otrávilo. Potenciál byl obrovský, ale dopadlo to jak to dopadlo. Své publikum si to každopádně najde. 50% ()

Jady 

všechny recenze uživatele

Je to kombinace takového toho krásného surového seveřanského a napínavého filmu a filmu Solaris (2002) Tento typ tedy není pro všechny, pokud nemáte rádi surovou seveřanskou filmařinu, tak vás to vcelku jistě vůbec nechytne a bude vám to připadat nudné, jak už tu někdo psal, protože kvůli mysterióznosti se tam hodně věcí protahuje - kdyby si celé městěčko nelhalo a říkalo si všechno co si myslí, tak by to bylo rozuzlené za 2 díly, že ano :D což je věc, která tam občas prudí i mě, dalo by se udělat řešení i kdyby si to řekli a pak řešili proč to tak teda je x) proto  hodnotím (celkově) cca 85%. 4* jsou málo 5* moc :-) Finále klasické, je tam dost WTF momentů u Grimy, kde si říkáte, takhle by přeci nikdo nikdy nereagoval a ozval by se, ale má to pak aspoň myšlenku x) Každopádně doufám, že bude další série a trošku se to dojasní a dodělá :-) ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tento seroš by měl mít na začátku napsáno obřím písmem Varovnání : "Naprosto nevhodné pro lidi s depresemi či jinými psychickými poruchami"!!! Ufff ty vole, byla to pořádná nálož temných emocí, nálady a tajemství. K tomu si připočtěme tu hnusnou atmosféru, počasí, neustále kouřící Katlu a všudypřítomnou šeď a černotu všude kolem a vyjde nám z toho úplně nejvíc nejdepresivnější seroš jaký jsem kdy viděla. Takhle si představuju živoucí peklo na zemi. Je pro mě naprostou záhadou, že v takové krajině, byť na Islandu, můžou vůbec žít lidé. I když nejspíš kvůli všemu výše popsanému je tam velká sebevražednost a to už je jednomu naprosto jasné proč.  Tady se Baltazar opravdu překonal, zlatý Everest. Normálně se mi udělalo nevolno a jdu si okamžitě pustit nějakou komedii.  Za mě 98% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nesúrodá nuda.. a to som dal prvej epizóde silne štyri. Vidno že tá produkcia bola z Islandu. Kratšia stopáž by sa tomuto seriálu hodila. Očakávania boli ale malé, lebo mi to len tak vybehlo na netflixe. Človek občas dá šancu aj neznámym vodám. Hlavne keď je vonku tak horúco, problém niečo vôbec pozerať, nie to hodnotiť. Ešte že sú tie majstrovstvá vo futbale. 2* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť celkom fajn seriálik, no jediné čo ma pri jeho sledovaní napadlo bolo, že ako je možné, že niekto dokáže žiť v takom hnuse? Príroda na Islande je prekrásna, ale toto bolo čisté peklo. Veľkým plusom tu je jedine atmosféra, ale tá funguje iba v prvej polovici. Potom ju dosť negatívne ovplyvnila hlúpa dejová linka a najmä ten záver, ktorý vlastne nič neriešil. Taká rekapitulácia o ničom. Priemer. 60/100 ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama