Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

pepo 

všechny recenze uživatele

Prvé dve tretiny veľmi slušná indie romanca s pekným a originálnym nápadom. Je tam síce kopa logických blbostí ale vďaka "rozprávkovosti" námetu som bol ochotný to akceptovať. V poslednej tretine však dojde k úplne za vlasy pritiahnutému a hlavne úplne zbytočnému zdramatizovaniu. A film zrazu ide podľa toho úplne najhoršieho B-čkového Hollywoodskeho klišé s naháňačkou, totálne debilným chovaním postáv a WTF momentov. Už som len čakal na konci výbuch. Namiesto toho sa to celé dočvachtá k záveru, ktorý sa tvári tak strašne povnášajúco, až som čakal nejakú pointu, ktorá zmení vyznenie celého filmu a obráti ho na vtip(horší prípad) alebo nejaký mindfuck (lepší prípad). Namiesto nej však nabehli záverečné titulky a pocit obrovsky premárneného potenciálu. Škoda sľubného námetu, dobrého ústredného hereckého dua,peknej hudby a relatívne originálnej erotickej scény. Joss Whedon (opäť) sucks. 5/10 P.S. vo výsledku to vyzerá ako keby sa niekto nie príliš schopný snažil napodobiť spoločné filmy Charlieho Kaufmana a Spika Jonza ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, hudba slušná, no, dál tak nějak tápu. Telepatické propojení v hlavě musí být úžasná, leč někdy též na palici věc. Nikde chvilka soukromí, pokud nehrajeme předem daná pravidla. Tak si tak jdu po ulici a výborně se bavím s kámošem, který není vidět a tudíž není divu, že mě můj milující (možná) choť šoupne do blázince. Jo, to se dalo čekat...Neurazí, nenadchne, výš s bodovým hodnocením nejdu. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy je to celkem sranda, ten nápad jako takový je taky super, ale pořád ještě je to jenom posraná romance, která nemá z hlediska příběhu šanci nabídnout cokoli jiného, co už jsem neviděl stokrát někde jinde. Koukat na to ráno po chlastačce, asi by se mi to líbilo víc, v normálním stavu je to prostě obyčejné. 60% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, pro mě poněkud špatně uchopitelný, ovšem pouze slovně. Být zamilovaný je jeden z nejkrásnějších pocitů, co znám. A dívat se na svět očima své spřízněné duše je jedna z výsad pomotaných hlav a ani to nemusí být sci-fi. Přiznávám, že mi hlavní představitelé sedli, zamotali hlavu a především – vyloudili na tváři úsměv, který mi vydržel ještě několik hodin po odkoukání. Tedy zcela bez logiky, čistě pocitově, hodnotím velmi kladně. Season Challenge Tour, 2015. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Netradiční romance se strašně příjemným obsazením, která dokáže vykouzlit přiblble spokojený úsměv, což je vlastně měřítkem úspěšnosti všech romantických komedií. Ten potenciál faktu, že obě postavy vidí očima toho druhého, sice nebyl plně využit, ale díky ústřední dvojici a pohodové režii to zase nebylo tolik na škodu. 75% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama