Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (284)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

A život ide ďalej...“ Film o vine, dôvere a odpúšťaní. Ruth má dôvod byť nahnevaná, tichá aj mrzutá. Sandra Bullock to v tomto smere zvládla. Ale rovnako bezútešne pôsobí aj celý film. Ešte aj Seattle vyzerá rovnako špinavo, chladne, pochmúrne. Ruth nemá nikoho, kto by sa jej zastal, lebo v Seattli sa strieľanie na šerifa neodpúšťa. Príbeh je postavený na predvídateľnom a nepravdepodobnom príbehu, ktorý má pôsobiť na city diváka. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé drama z dílny Netflixu a v hlavní roli s mou oblíbenkyní Sandrou Bullock. Ve filmu vidíme, že když je někdo ve vězení, tak ta nálepka se s ním táhne už po celý život i po propuštění. Zde se chce hlavní hrdinka setkat se svojí vlastní sestrou, ale nemá na to právo. Dojemné drama, které má však pár přetažených a zdlouhavých scén, proto dávám 3*. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, jestlipak ten poctivý příběh s tak propracovanými hlavními i vedlejšími postavami má základ v nějaké knize. A on ho má v seriálu. Jeden z nejlepších (asi nejen letošních) filmů Netflixu díky tomu stojí na zajímavém ději stejně jako na naprosto úžasném výkonu Sandry Bullock a já se budu muset někdy podívat na Narušitele systému, protože Nora Fingscheidt je očividně skvělá režisérka. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Netflix aktuálně přináší nové drama i s českým dabingem se Sandrou Bullock, které se povedlo. Sice tu nenajdete nic moc pozitivního, ale příběh je dobře napsán a dokážete se vcítit do kůže každého účastníka a pochopit jeho chování. Přece jen zabití způsobuje výčitky a na druhou stranu zášť a chuť se pomstít. Samozřejmě i tady je dobře skrytý nečekaný zvrat, který dokáže pocity obrátit naruby. Se závěrem mám trošičku problém, ale asi takto by si ho většina přála … víc neprozradím. Ani není důvod, protože stojí za to ho vidět. Myslím, že zpracování je slušné a na žádný zádrhel jsem nenarazil, co by mi kazil zážitek. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká netflixovina, co působí jako film. Dobře zahrané i napsané, Sandra Bullock na svůj věk vypadá stále výborné (ačkoliv se maskéři pro film snaží aby nevypadala) a Jona Bernthala s Vincentem D'Onofrio vždycky rád vidím, škoda, že si nedají nějaký duel. :) Za mě se povedlo jak by mělo a kéž by vznikalo pro Netflix více alespoň takto dobrých filmů. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)
  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama