Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (284)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Typický hollywoodsky kalkul, ktorý sa síce snaží tváriť chladno a odmerane, no nemyslím si, že cielene. Skôr tak pôsobí kvôli neschopnosti režisérky vtiahnuť diváka do deja, čo vo výsledku vôbec nie je dobré, pretože žiadnu z postáv som si neobľúbil, a tak som len čakal a čakal, kým tento nudný film konečne skoční. Sandra Bullok fajn, ale iba kvôli nej hviezdičky rozhodne pridávať nebudem. 40 % ()

Script 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem myslel, že za ten béčkový závěr filmu dám tři hvězdy, ale musím to o něco zvednout, kvůli začátku a průběhu filmu. Film hezky poukázal, do čeho se dostávají lidi po propuštění z vězení po skončení jejich trestu a není to vůbec pěkný pohled. Spoiler alert: Kdyby to zakončení nebylo takové jaké bylo, tak bych tomu dal možná i plný počet, ale tvůrci se rozhodli udělat z hlavní protagonistky nevinnou osobu a tudíž význam filmu se skoro ztratil. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Sebaobetovanie, dôležitosť rodiny, utrpenie, bolesť, nespravodlivosť, predsudky, druhá šanca, nový začiatok. Všetky tieto témy v sebe V nemilosti má, veľmi umne s nimi ženská režisérka pracuje a postupne nám ich servíruje. Po slabšom rozbehu je V nemilosti nakoniec vcelku poctivá a silná dráma, ktorá dokáže zahrať na city, vytlačiť z diváka pomerne silnú emóciu(najmä v závere) a ešte aj prekvapiť nečakaným plot twistom. Sandra Bullock na staré kolená (a po rokoch herectva nenáročných postáv) ukazuje, že je dobrá herečka, a to aj napriek tomu, že sa na nej okrem veku škaredo podpisujú aj prehnané návštevy plastických chirurgií. V tohtoročnom roku s málo vyslovene veľkými filmami a premiérami, určite jeden z tých zaujímavejších a lepších kúskov čo vznikol a hlavne jedna z mála drám, ktorá mňa osobne v záverečnej polhodinke naozaj dokázala vtiahnuť do deja a plne emočne zaangažovať... 75-80% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pokud mě film donutí si pustit zpětně nějaké scény, tak je to skvělé...A tento mě donutil...Nevěřila jsem tomu, že tam bude nějaké "překvapení", ale pořád mi tam něco nedávalo smysl...Něco mi tam nesedělo....Byly tam dvě scény, které mě i dohnaly k slzám a tělo mi ochromilo napětí, co se stane...Už chápu, že byl kolem tohoto snímku takový hype... ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Možná by se dalo rýpat v řetězení náhod, případně lehké předvídatelnosti u některých okrajových dějových linek, ale já nechci, neboť jde z mého pohledu o zanedbatelné maličkosti, které v žádném případě nemají sílu vychýlit stabilně položené základy narativní struktury příběhu. V nemilosti je intenzivním filmovým zážitkem o hledání ztracené rodiny, ztraceného kusu sebe sama. Ne každý je bez viny a předsudky většinou nikam nevedou. To je hlavní poselství a leitmotiv tohoto tíživého dramatu. Pokud dáte filmu šanci, tak vás vezme za srdce a protáhne trnitou cestou jednoho zvláštního životního příběhu. A když se s blížícím koncem rozezní klavírní verze skladby „Everything In Its Right Place“ od RADIOHEAD, zalesknou se oči i toho největšího cynika. Více. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama