Reklama

Reklama

Moje první láska

Trailer

Obsahy(1)

Vada (Anna Chlumsky) je hypochondrické děvčátko žijící v excentrické domácnosti, v jejimž čele stojí její ovdovělý otec Harry (Dan Aykroyd) - zaměstnanec pohřební služby. Její svět se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se otec zamiluje do Shelly De Voto (Jamie Lee Curtis), která začala pracovat ve stejném podniku jako kosmetička. Stydlivý kluk ze sousedství - Thomas J. (Macaulay Culkin - Sám doma) Vadě jediný rozumí - sdílí s ní závist, první lásku, strach a pomůže jí vyrovnat se s její nejbolestnější ztrátou... (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

jessic 

všechny recenze uživatele

Příjemný, trochu sentimentální, letní rodinný film o prvnich láskách a prvních ztrátách na americkém maloměstě. Díky tomu, že hlavní dívčí postava je trochu ujetý hypochondr a její otec majitelem pohřebního ústavu a i dětští herci příjemní, je film méně přeslazený než většina americké produkce v tomhle žánru. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný film s dramatickými prvkami, ktorému pomáhajú výkony hlavných predstaviteľov, zatrpknutého Aykroyda, roztomilej kozmetičky Jamie Lee Curtis až po sympatického Culkina a sladkú Annu Chlumsky. Mám rada tie rozprávkové príbehy z amerických mestečiek rámcované honosnými vilami a celkom ,,obyčajnými" osudmi. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, které jako malý capart znal z televizních upoutávek, ale nikdy ho neviděl, ačkoli ho jistá televize točila pořád dokola. Čekal jsem spíše průměrný dětský film a překvapivě jsem dostal víc. Yeah, je to americký dojáček, ale Dan Aykroyd je boží jako vždy a jeho snaha vychovávat dceru v prostředí pohřebního ústavu je vtipná sama o sobě. Děcka jsou většinou neotravná a když už nejsou, mají k tomu důvod. Škoda, že Culkin po Sám doma nic nenatočil, docela rád bych ho viděl i jako dospělého herce a ne jako vymletou fetku. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Prvá láska je len jedna. Jedenásťročná Vada (Anna Chlumsky) a jej kamarát Thomas (Macaulay Culkin) ju zažijú počas letných prázdnin začiatkom 70. rokov. Do rozprávkovej a bezstarostnej atmosféry dospievania však zasiahne drsná realita skutočného života. Rodinné retro Howarda Zieffa (Vojak Benjaminová) je filmom, ktorý dokáže byť rovnako milý, zábavný a vtipný ako aj realistický, smutný a krutý. Prechod medzi týmito dvomi rovinami síce nie je úplne najhladší, ale aj napriek tomu na konci neostane ani jedno oko suché. nádherný film o tom čo sme si všetci prežili.krutý ale výborný záver.skvelá chémia medzi rodičovským aj detským párom.culkinov najlepší herecký výkon 9/10 ()

Pennyzka 

všechny recenze uživatele

Mně se zdá, že na jedenáct teda nevypadala, ale fakt jedenáct měla:D docela mě to bavilo i když v mých 13 letech jsem z toho skoro nic nezažila. Bylo to zábavný a hlavní hrdinka mi byla sympatická :) taky mi upadlo pár slziček, když Vada stála u hrobu kamaráda Thomase a nadávala, že mu vzali brýle. Bylo to prostě dobrý, takže k tomu už nemám co říct... :P ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Vada (Anna Chlumsky) vlastní takzvaný prstýnek nálady. Ovšem, děj se odehrává v roce 1972 a tyto prstýnky se začaly vyrábět až o tři roky později. (Kacitr)

Reklama

Reklama