Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 2

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (87)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vlastně ve výsledku velmi dobrá podívaná jak pro děti, kteří budou tyhle "superhrdiny" žrát, tak i pro dospělé, a to zejména díky dostatku humoru, fajn zábavných scének i celkem originální premisy (turbo želva, prase měnící velikost, velký hafan a elektrická veverka versus hlavní záporák s armádou morčat!) Fajn rodinná zábava, u níž nadstandartně potěší i vizuál a zakomponování do DC světa. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

4/10 – Krypto je superpes, který se úspěšně vetřel do Supermanova únikového plavidla, ve kterém společně opustili planetu Krypton. Na Zemi pak zůstali nejlepšími přáteli, než mezi ně zasadila klín žena. Sílu jejich přátelství prověří zlotřilé morčátko Lulu, pravá ruka Lexe Luthora, která chce zničit svět. Jak nezajímavě, tuctově a zapomenutelně to zní, tak vězte, že přesně takové to taky je. Od animace až po příběh. DC Liga supermazlíčků vykrádá Snyderovu Justice League víc, než by člověk na první dobrou řekl, a nepřináší na stůl nic nového, jen tupou zábavu pro děcka. Nic proti tomuhle snímku nemám, snad jen to, že už se mi tenhle koncept přejedl. Průměrný projekt ve všech ohledech. Roztomilý vizuál zvířátek a nevinné vtípky sem tam přidají pár pomyslných plusových bodů, ale jinde je zase ubere scénář (jestli se ten do očí bijící hero's journey ještě dá takhle nazvat). V celé hodině a tři čtvrtě nejsou žádná vyloženě hluchá místa, spíš je to tak nějak hluché celé. Děj otravně předvídatelný, zvraty až bolestně průhledné. Dohromady film, který se ztratí v záplavě superhrdinských záležitostí a za pár let už si na něj nikdo ani nevzpomene. Verdikt: "_" ()

Reklama

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že nejlepší filmová Justice League, kterou máme je film pro děti. Rodinná zábava, která svou rozkošností a humorem pobaví děti. DC fanoušky potěší spousta easter-eggů a meta vtípků, které nepochopí jen tak někdo. Je tady i pár zajímavějších a silnějších linek, jako třeba back-story některých postav a podobně. Doporučit, ale můžu originální znění, které je hvězdně obsazené… i když Toren jako Flash je věc, kterou si nemůžete nechat ujít ;D. Fajn animák, který neurazí, ale nejedná se o nic převratného. Lehký nadprůměr 6/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $90miliónov║ Tržby USA $93,657,117║ Tržby Celosvetovo $207,357,117▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,140,025║ Tržby za predaj DVD v USA $682,236║ A to ako čo malo byť? DC to chcú ako úplne zabaliť s takýmito pitvorinami, som mal problém túto bikovinu normálne dopozerať. Infatílna prkotina ako mraky. Dwayne Johnson teda nemá moc dobrú ruku u DC ne výber úloh. /35%/ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už vás nudí "lidští" superhrdinové? Tak je odsuňte na druhou kolej a předejte otěže jejich o nic méně super mazlíčkům! I tak by se dal odůvodnit námět DC Ligy supermazlíčků, která se snažila oživit DC vesmír pomocí zvířátek. Jednotlivé charaktery jsou v souladu se žánrem tuctové až do morku kostí, takže v tomto ohledu se divákovi žádného překvapení nedostane - podobně i jako v rámci samotného příběhu. Nicméně se na to ve výsledky hezky dívalo a děj měl spád, nepostrádal akci a ani nejedno (povinné) ponaučení. Malí diváci se budou jistě bavit, ti starší ocení zase pár vyspělejších replik či narážek. P. S. Merton rules! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Na filmu pracovalo přibližně 70 animátorů. Práce jim zabrala 2 roky. (fiLLthe3DD)
  • V komiksech je Merton tradičně mužskou postavou, v tomto filmu byl změněn na želvu ženského pohlaví. (LUKICKK)
  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama