Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 4

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (89)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako Justice League a možno aj lepšie, ako Justice League Snyder´s Cut. Ale stále priemer, čo niečo hovorí o spomínaných filmoch. Fajn nápad, ktorý je ale zasadený do generického naratívu a tak neposkytuje taký prekvapivý divácky zážitok ako napríklad Spider-manove multiverzum. Niektoré fóriky potešia, ale väčšina postmoderných odkazov mi skôr liezla na nervy, čo je ale dané aj tým, že už dávno nie som cieľovou skupinou. Tu ma ale zase napadá, prečo potom ten animovaný Spider-Man mohol byť tak super. Keď Superman inak, tak radšej Red Son. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák nejen pro děti, který se nebojí ostřejších vtipů a sází jednu popkulturní narážku za druhou. Tvůrci mi dokázali prodat všechny hlavní hrdiny a záporák má taky něco do sebe. Dlouholeté DC fanoušky určitě potěší hudební motivy ze starších bijáků. Tenhle film je prostě roztomilý, epický a stylový zároveň. Co víc si přát. 7/10. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fajn animovaný film. Animace vypadá levně, ale to byl účel. Co, se týče příběhu, tak ten více ocení starší diváci a komiksový znalci (je tady několik moc krásných easter eggů, narážek nebo hlášek). Pro děti mi to přišlo málo vtipné a zábavné - tohle animák, který ocení děti cca kolem 10-12 let, pro dospělé to zas nemá tak atraktivní děj, protože to jede podle určité mustru a nenabídne to žádné překvapení - tedy krom velkolepého finále, které bylo dost epické, to jsem tedy nečekal ani já. Je to škoda, jelikož takhle vznikl film, který měl být pro všechny, ale ve výsledku není výhrou ani pro jednu skupinu. Slabších 7/10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keď je Liga spravodlivých v nebezpečenstve, je treba povolať ešte väčší kaliber. Niekoho, kto bude schopný našich hrdinov zachrániť a dostať ich z celkom nepríjemnej situácie. Budú to Avengeri, kto zachrání svojich najväčších konkurentov? Nie. Miesto toho sa do záchrany sveta pustí Supermanov pes Krypto a niekoľko ďalších domácich zvierat z útulku, ktorí pomocou oranžového kryptónu získajú superschopnosti. "DC League of Super-Pets" podľa mňa nie je nejakým super výnimočným filmom, no na druhú stranu je to podľa mňa niečo, čo ocenia mladší diváci. A samozrejme aj milovníci animákov. Je tu niekoľko dobrých vizuálnych gagov, postavy sú sympatické a je treba povedať, že náš zloduch Lulu je podľa mňa dobre spracovaná. Dokonca by som mohol povedať, že jej aj istým spôsobom rozumiem. Ale pokiaľ od toho čakáte niečo dospelejšie, myslím si, že v prípade tohto filmu trošku narazíte. Za najlepší moment považujem fakt, že najobľúbenejšou hračkou Krypta je gumený Bruce. Čo tak neajko asi asj odzrkadľuje, aký vzťah majú vlastne medzi sebou Clark s Brucom. Je to vtipné. A potom je tu ešte jedna scénka, čo mi zapasovala a to je rozhovor medzi Kryptom a Aceom. A aby som bol celkom úprimný, tak Kevin Hart mi tu ako hlas pre neho vysoko pasoval. Animácie sú pekné, akcie je tu dosť, atmsoféru to má a myslím si, že v jadre to prináša pohodový príbeh pre celú rodinu. Takže v kľude do toho. Títo miláčikovia sú tú chvíľku vášho času zaslúžia. Hodnotenie: B ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)
  • V komiksech je Merton tradičně mužskou postavou, v tomto filmu byl změněn na želvu ženského pohlaví. (LUKICKK)
  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková a potitulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama