Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 7

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (87)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V prvních 30 minutách neskutečná parodická smršť hlášek, gagů a utahování si nejen ze Supermana ale i z ostatních DC hrdinů. Posléze už to co do humoru trochu zvolní, přichází na řadu taková ta klasika - záporák, budování týmu, akce a nechybí ani trocha emocí v podobě dojemného flashbacku. Po celou dobu se to ale drží v dobrém tempu, s parádními postavami, skutečně vtipnými hláškami, které spíše než na děcka míří na znalce DC komiksů, potažmo jejich adaptací. Příjemné překvapení, té modré je škoda. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako zoznamovačka malých a menších so superhrdinami z DC Comics, to celkom funguje. Až by som mohol tvrdiť, že to je tá najlepšia cesta. Dospelí, ak sa im to podarí, s kľudom odignorujú detinský mód a myslím, že aj oni budú mať tým pádom o zábavu postarané. Silnejší priemer dnešnej animovanej tvorby. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vlastně ve výsledku velmi dobrá podívaná jak pro děti, kteří budou tyhle "superhrdiny" žrát, tak i pro dospělé, a to zejména díky dostatku humoru, fajn zábavných scének i celkem originální premisy (turbo želva, prase měnící velikost, velký hafan a elektrická veverka versus hlavní záporák s armádou morčat!) Fajn rodinná zábava, u níž nadstandartně potěší i vizuál a zakomponování do DC světa. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že nejlepší filmová Justice League, kterou máme je film pro děti. Rodinná zábava, která svou rozkošností a humorem pobaví děti. DC fanoušky potěší spousta easter-eggů a meta vtípků, které nepochopí jen tak někdo. Je tady i pár zajímavějších a silnějších linek, jako třeba back-story některých postav a podobně. Doporučit, ale můžu originální znění, které je hvězdně obsazené… i když Toren jako Flash je věc, kterou si nemůžete nechat ujít ;D. Fajn animák, který neurazí, ale nejedná se o nic převratného. Lehký nadprůměr 6/10. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Herečka Olivia Wilde zde namluvila postavu Lois Lane. Ironií je, že Wilde se o tuto roli ucházela už dříve, v konkurzu však tehdy neuspěla a postavu neohrožené novinářky ve snímku Muž z oceli (2013) nakonec získala Amy Adams. (fiLLthe3DD)
  • Na filmu pracovalo přibližně 70 animátorů. Práce jim zabrala 2 roky. (fiLLthe3DD)
  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama