Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 4

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (87)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Obrovská prasnice stojící na mrakodrapu?! Klasická tématika o nevšímavých páníčcích ozvláštněná superhrdinským prostředím nabízí pár podařených vtipů, dobře odsýpající akci a docela infantilní zápletku. Hlavní záporačka je řádně psychopatická a nesourodá banda hrdinů docela baví. Nic významného, nic extra špatného. Slušná zábava pro malé fanoušky zvířátek a DC. P.S: Potitulková scéna je hodně na sílu. Black Adamův pes je vlastně dost nesympatický. Jestli bude i ve filmu tak do kina nejdu. :D ()

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem po prvních trailerech neměl vůbec v úmyslu film zkouknout, ale jeden nudnej den jsem to pustil jako kulisu svý Lindě a po dokoukání musím uznat, že jsem byl z filmu příjemně překvapenej. Záchrany světa se v tomhle filmu chopí supermanůj čtyřnohý parťák Krypto spolu s partou podivínských domácích mazlíčci z útulku, kteří jsou omylem obdaření superschopnostmi. Ti se musí společně zachránit jak Metropolis, tak Ligu Spravedlnosti před zákeřným křečkem… pardon, morčetem Lulu, která ovládá telekinetické schopnosti a nemá se svým egem na ovládnutí světa daleko od jejího majitele Lexe Luthora. Hned zkraje taky musím podotknout, že morče Lulu je s hlasem Kate McKinnos tou nejzábavnější postavou. Ostatní hlasy herců jako The Rock, John Krasinsky, Kevin Heart nebo Keanu Reeves jsou taky fajn, no a pokud někoho netankuje anglickej jazyk u animovaných filmů, tak si ho můžete pustit s českym dabingem, kterej je překvapivě taky dost kvalitní. No a když nic jinýho, tak si ho aspoň pusťte kvůli postavě Flashe, kterýho nenadaboval nikdo jiný než náš Toren. Film je nabitej akcí a překvapivě i povedenym humorem, kdy si dokáže utahovat z různejch superhrdinskej klišé témat. Kdo by nakonec čekal, že tohle nakonec bude ten lepší DC film v roce 2022 s Dwaynem Johansonem v hlavní roli. 6,5/10 ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné štyri hviezdy. Ok, nemá to na filmy typu Ja zloduch, ktoré kedysi trhali rekordy a spomínam ich preto, že som si dal repete s dcérkou, ale... ale animácia bola skvelá, tak rýchlo nezostárne, akcia bola miestami na detský animák dychberúca, zapojenie aj klasických hrdinov Justice League aj tých zvieracích bolo fajn, až teda na to prasa a jeho spojenie s Woder Woman, to mi tam nesedelo. Z Aquamana urobili väčšieho debilka, ako je v komixoch či filmoch, ale Sup a Bat boli super, rovnako ako Krypto. Sebranka okolo Krypta až na tú "prasnicu" krásne odlišná aj schopnosti na úrovni, podobne ich protivníci. Ja sa nesťažujem, s dcérkou sme sa aj nasmiali, aj vynadívali, aj zabavili všeobecne, nepohrdol by som druhou časťou. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V prvních 30 minutách neskutečná parodická smršť hlášek, gagů a utahování si nejen ze Supermana ale i z ostatních DC hrdinů. Posléze už to co do humoru trochu zvolní, přichází na řadu taková ta klasika - záporák, budování týmu, akce a nechybí ani trocha emocí v podobě dojemného flashbacku. Po celou dobu se to ale drží v dobrém tempu, s parádními postavami, skutečně vtipnými hláškami, které spíše než na děcka míří na znalce DC komiksů, potažmo jejich adaptací. Příjemné překvapení, té modré je škoda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková a potitulková filmová scéna. (Rominator)
  • V komiksech je Merton tradičně mužskou postavou, v tomto filmu byl změněn na želvu ženského pohlaví. (LUKICKK)
  • Po filmu LEGO® Batman (2017), který byl uveden pět let předtím, se jedná o druhý film skupiny Warner Animation Group v koprodukci s DC Entertainment. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno