Reklama

Reklama

Království zombie: Ashin ze severu

  • Jižní Korea 킹덤 외전: 아신 (více)
Jižní Korea, 2021, 92 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Tragédie, zrada a záhadný objev přiživují pomstu mladé ženy za ztrátu jejího kmene a rodiny v této speciální epizodě seriálu Kingdom. (mikki089)

Recenze (63)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zatímco seriál šlape jedna báseň,tahle speciální epizoda s tím má trochu problém a dobrou hodinu sledujeme klasické korejské historické drama,které propojení se seriálem moc nenazančuje (snad jen ten zombie tygr a zombie srnka) a navíc je to chvílemi trochu nuda.Pořádně se vše rozjede až v poslední třetině a i když to pořád nedosáhne úrovně seriálu,dojem je rozhoně lepší.Aishin je správná drsňačka a za sebe oceňuji,že když už nic,tak nám tahle epizoda ukázala "zrod" nákazy...65% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Budoucí zombílaň sežere současnou zombí kytku, na níž nakladl zombívejce patrně zombímotýl, budoucí zombítygr sežere zombílaň a hurá nekrotizovat ťamany. Docela by mě v tom zombípotravním řetězci zajímalo, v co by se asi tak proměnil normální člověk, kdyby jej pohryzal nemrtvý Korejec, a jestli by se taky choval jako nesveprávný kokot, ať už zombifikován, či nikoliv. Opět krásně natočeno, ovšem oproti výživnému a svižnému seroši, který se jako mávnutím kouzelného Samsungu přeqapivě povedlo udržet před hranicí obvyklého asijského čurákování, kapku posun směrem k nudné a přitroublé zombíkomédii, brutálně vatěné sáááááhodlouhými záběry na korejské krajinky a na, do dáli strnule čumící či pooooomalu tětivu napínající, neohroženou mstitelku, neporazitelnou bojovnici a bezkonkurenční ostrostřelkyni Putch Mi-Look. Ale furt se to ještě jakž takž dá, aniž byste vyblili čerstvě natrávené kimchi nebo měli po skončení neodolatelnou chuť jít neuroticky kopat do svého hyundaie. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film s podtitulkem Ashin ze severu pojednává o postavě, jež se objevila na konci druhé řady v rámci obřího cliffhangeru. Narozdíl od seriálu se celovečerní film nese v komornějším tempu, ani té akce se zde moc nenajde (kromě jedné solidnější rubačky s lukem). Na druhou stranu, emoce převážně fungují, to provtně nepochopitelné počínání hlavní postavy na konci vlastně i pochopíte. Uvidíme, co dalšího nám tento nekompromisní svět přichystá. Těším se :) Za mě dostává Ashin 6,5/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Tak to nie virus, ale fialova kvetinka robi z mrtvol zombikov. Pomerne tuctovy revenge filmik s rozpoctom a vypravou klasickeho korejskeho historicaku. Netrapili slabe triky a ani typicke pomale pohlady, lahostajnost a hrana cool-ovost, ktore korejci jednoducho musia. :) Len je to pre mna, zial, uz opozerane. Prosta zabava, nic viac. 55% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický road revenge twist na původní seriál Kingdom,který sám o sobě je skvělý. Ve filmové verzi už to tak úplně nefunguje, celou dobu jsem měl pocit že téma i zápletka tu hodinu a půl dotahují na sílu jako já dnes posledních 10km na kole, což bylo přesně o 10km víc, než by mi bylo příjemné. A tak je to i s Ashin ze severu. Není to špatný, jsou tma části, co si musí člověk vyloženě protrpět a "sladké finále" tak už moc sladce nechutná. ()

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama