Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (333)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Wirkolu mám moc rád, je to typ režiséra, který se umí utrhnout z řetězu a někdy peláší dokonce stejným směrem, který mě vyhovuje. Cesta za smířením začíná až netypicky poklidně a vlastně člověk čeká co z filmu vyleze. Po zhruba 20 minutách začíná první zvrat a není posledním. Prozradím snad už jen tolik, že krve bude samozřejmě dost. Noomi Rapace to stejně jako většině evropským hercům nejvíce sluší v domácí produkci. 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Wirkola mě zatím ani jednou nezklamal a ani Cesta za smířením není výjimka.Čekal jsem sice něco víc černohumorného a lehce mě překvapilo,že zhruba od poloviny se tu jede docela na vážnou notu,ale i tak je to celé tak akorát šílené aby to nebylo moc a bylo to zábavné.Ústřední dvojice je výborná,hlavně pak polonesmrtelná Noomi Rapace...70% ()

Reklama

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

A mě se ty Wirkolovo fantazie líbí. Přijde mi, jako by se s každym dalším filmem snažil bejt serióznější a dramatičtější a přitom to sou čím dál tím větší uchylárny. Naštěstí zatím nešlápl vedle.  Tady to podtrhuje fantastickej casting. Jako ten námět není nijak originální, ale jednoduše perfektně zahraný. Občas jakobych z těch dialogů slyšel smějícího se Quentina. Ale když se to vezme kolem a kolem, tak je to romantika jak hovado. Není lepší a originálnější způsob jak slepit nefunkční vztah. A hlavně žádný zasraný rasový ani genderový blbosti. Ženská dostane naloženo úplně stejně, jako chlap. A chlap si zase užije stejný pocity, jako mnohdy prožívá ženská. A tak to má být. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Další bizarně zábavné vepřové hody vyhlášeného norského řezníka a stoprocentně účinná párová terapie zabijačkou. Servírují se zejména jelito, držková, koleno, rypák, masové kuličky a sekaná, s láskou připravované za pomocí kvalitních nástrojů tradičních skandinávských výrobců masozpracovatelské techniky – Husqarna, Stiga, Gränsfors a Fiskars. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, ale během závěrečné půlhodiny, která všechno akorát zbytečně natahovala, mě to nějak přešlo. Kdyby se děj podařilo víc zhustit a film by pak byl o těch 30 minut kratší, byl bych určitě spokojenější. Tak či tak ale tahle krvárna za vidění stojí, ať už jste fanoušci Tommyho Wirkoly, Noomi Rapace nebo prostě tohoto  svérázného "tarantino-light" žánru. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama