Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (335)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém jsem se zamiloval do Noomi Rapace. A kdyby v něm bylo ještě trošku více krve a méně fekálií (fakt nechápu, proč je na sílu tlačit do skoro každé "cáklé komedie", a myslet si, kdovíjak to nebude svěží a vtipné?), šel bych s hodnocením klidně vejš! Každopádně mám po tom chuť začít se zajímat o norskej rock, soundtrack tu funguje znamenitě. [Netflix] ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Norská divočina, která perfektně skáče mezi komedií, thrillerem, akčním filmem a vztahovým dramatem. Film, který nepřipraveného diváka může až šokovat a nikdy není jasné jakým směrem se bude dále ubírat. Pokud se divák filmu přizpůsobí a uvědomí si, že to tvůrci po většinu času nemyslí úplně vážně, bude se bavit jak při dialozích, tak i při přestřelených krvavých scénách, které jakoby vypadly z Braindead. Jedinou ale zásadní výtku mám k nevyváženému tempu a možná zbytečné dvouhodinové délce. Pořád to je ale originální dílo, kterým Netflix příjemně překvapil a má celou řadu výborně vypointovaných a vymyšlených scén. Cesta dědy na chatu je nejvtipnější scéna, kterou jsem viděl za posledních minimálně 10 let. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Nedávní Rytíři spravedlnosti Anderse Thomase Jensena jsou úplně jiný level, tohle je jen nadprůměr. Poslední třetina je boží, ale takový drajv ten film bohužel nemá celý, hlavně třetinu úvodní jsem se moc nebavil. Na to že jde o ztřeštěnou gore komedii se ten film se vztahem hlavních postav patlá zbytečně dlouho.  7/10 ()

topi 

všechny recenze uživatele

Kurvadrát! Tak tohle je náser! Seveřani se neserou s ničím, na nějakou korektnost a politiku zvysoka jebou! Dávají těžce na prdel současnému americkému sračkoidnímu mainstreamu a to s opravdovou chutí! Moc se divím, že si to vzal pod svá křídla právě Netflix, pod nímž vznikají příšerný bláboly. Tohle je ovšem zcela jiná liga! Já jsem se tak chlámal a bavil, přitom mě krev tuhla v žilách! Mazec, mazec, mazec!!! Nechci spoilerovat, snad jen malé přirovnání k podobně stylově nekorektnímu dílu jako byl Nobody, avšak zcela s jinou zápletkou a jiným dějem. Kdo viděl, určitě mě dá za pravdu. Takové filmy když budou vznikat, budu nadšen! Ještě bych zmínil nádhernou podzimní norskou přírodu a celkově vizuál a kameru, která čaruje úchvatné záběry (jeden mě úplně evokoval Kubrickovo Osvícení). A v kombinaci s příběhem a s krásnou Noomi Rapace je to pastva pro oči. Doprdele, fakt mě od Nobodyho nic takhle nedostalo! Smekám před tvůrci a budu doufat v další podobnou pecku!! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to presne to čo to má byť. Čierna komédia plná bolesti a krvácania. Navzájom dobre fungujúca partička hercov, ktorá Vám aj zo znásilnenia či amputácie dokáže vydolovať spokojný úškrn. Vlastne nemá nič zásadné, čo by som vytkol. Len teda tomu, na ešte vyššie hodnotenie, chýbali nejaké vyložene prekvapujúce, nezabudnuteľné momenty. Suma sumárum vydarené herecké obsadenie, lahôdkové krvavé efekty a s tým súvisiace neskromné násilie.  Odporúčam ako veľmi chutné vzťahové jatka. Už len dodám, že záverečná čierna facka korektnosti bola povestnou čerešničkou. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)

Reklama

Reklama