Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (335)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, ale během závěrečné půlhodiny, která všechno akorát zbytečně natahovala, mě to nějak přešlo. Kdyby se děj podařilo víc zhustit a film by pak byl o těch 30 minut kratší, byl bych určitě spokojenější. Tak či tak ale tahle krvárna za vidění stojí, ať už jste fanoušci Tommyho Wirkoly, Noomi Rapace nebo prostě tohoto  svérázného "tarantino-light" žánru. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tommy si u mě šplhnul Sedmi životama, a posunul se o dost vejš, než byl po Dead snow. A to na svým kontě filmů ještě tolik nemá. Sice Cesta....... nemá nijakou dynamiku, a příběh je jednoduchej jak prase, jatka jsou to ale slušný. Fakt už si ani nepamatuju na podobnej krvavej koncept filmu , jako tohle. V poslední době toho v podobný tónině příliš nevzniká. Ale je to pekelný, a slušný. 80%. P.S. Podobně nadšeně sem zprvu hodnotil i francouzský Uvnitř, a pak to vyprchalo. Snad se to tady taky nestane. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neskutečně zábavná krvavá jízda od začátku do konce. Totální úlet s neskutečně vymazleným scénářem, pořádnými gore efekty, pěkně nabouchanými záporáky, homo Davem a především ústřední dvojicí, která se nejdřív hrozně nesnáší, aby se pak vlastně zachraňovali před nebezpečím, které na číhá. Jako třešinka na dortu je potom otec hlavního hrdiny, který se svojí scénou s autem rozstřílel úplně všechno. Norové se tedy pořádně vytáhli. Aneb Pán a paní Smithovi trochu jinak 80% ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Aneb I takto se dá řešit manželská krize. Tommy Wirkola je v podstatě takovou norskou verzí Edgara Wrighta. Vsadil bych i všechny své vlasy na to, že je obrovským fanouškem jeho Cornetto trilogie. Jeho nejnovější snímek Cesta za smířením je v podstatě taková krvavější a vtipnější forma filmu Pan a paní Smithovi, akorát s kvalitnějším scénářem a lepším závěrem, který celkový děj řádně zakončí. Přijde mi ale trochu škoda, že Wirkol poměrně brzo opustil onen motiv "manželé jsi jdou krku", na který film láká, ale ve skutečnosti se ho drží vlastně jen jednu třetinu. Myslím, že by bylo poměrně zábavné sledovat, kdyby se vyvíjel déle. Klasicky nás ale ten dánský plantážník neošidil o krvavé a brutální scény (ovšem zároveň hezky kreativní), které jsou natolik absurdní, že se u nich musí člověk prostě řehtat. A svým způsobem je to i dost uvěřitelný film o krizi v manželství. Ne snad, že bych doporučoval si z něho brát příklad, ale na konci filmu jsem si o hlavních dvou hrdinech říkal něco ve stylu: ,,Sakra, to je chemie!" Herci vynikající, stejně tak i pozvolně gradující tempo. Finále možná trochu přepálené, ale ve výsledku to vlastně funguje. Důležité je, že to je po celou dobu dobrá sranda. Průměrné 4* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PRÁVĚ JSEM ODPÁLIL CHLÁPKOVI KOULE BROKOVNICÍ…“ … „JSEM NA TEBE PYŠNÝ!“ …“ ///    On chce zabít ji, vona zase jeho…, aby nakonec, díky třem uprchlejm vězňům… Hra na přechcávanou. Takový divadlo s několika postavama, ve kterým jde o život. Má to fajnový místa, ale určitě ne na dvě hodiny. Ze začátku je to celkem prdel, v závěrečný čtvrtině zase napínavý – i když se teda postavy chovaj píčovsky, jako ve špatnejch hororech. Ale i to má (asi) bejt ten černej humor.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Manželka mi zachránila prdel. (Ne, nešla místo tebe na tu operaci hemeroidů…) 2.) Jsem rád, když loď zanechává krvavou stopu. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno