Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (99)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To je presne tá séria, pri ktorej netuším, čo bolo v predchádzajúcich častiach. Ale toto ma už nebavilo, nijak raz. Opäť to dokázali akože niekam posunúť a síce pridať ďalších ľudí a hodinu a pol sa hádať. Absolútne sterilné, bez vtipných náražiek, rasizmu, humoru, bez ničoho. Viac častí už nechceme. 1 z 5 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Napotřetí a rozhodně zatím nejlépe. Poprvé jsem z celého projektu cítil, že si na tom dal někdo záležet. Na námětu a scénáři je to opravdu znát. Do série se vrátil vtip, trefný a vlastně i velice kultivovaný humor. Zakomponovat do hry rodiče zeťáků byl rozhodně zajímavý nápad, i když si většinu scén stejně stále pro sebe ukradne Christian Clavier a neuvěřitelně vtipný Pascal N'Zonzi. Tentokrát mi ale přišlo, že celý film nepřešlapoval pouze na místě, ale od samého začátku o něco šlo a film k něčemu spěl. Bavil jsem se rozhodně a to po celou dobu stopáže. I když si nedokážu představit, o čem by pojednával čtvrtý díl, za tento doposud nejlepší díl bych mu dal rozhodně šanci. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rčení “Do třetice všeho dobrého” se dostavilo i k sérii, kterou jsem si před lety hodně oblíbil a i po dvojce jsem si říkal, že by se tahle rozverná francouzská rodinka mohla ještě jednou vrátit. Ono k tomu doopravdy došlo, zase jsem se rád shledal se starými známými, pokochal se krásou nejen Elodie Fontan, ale upřímně doufám, že klasický mustr trilogie bude stačit. Některé zdejší linky (viz ta se zahradou) už působily silně našroubovaně. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Tohle je přehlídka sociálních případů díky zeťákům." Ach, kam se vytratila svěžest a originalita předchozích dílů? Podle dobrého hodnocení jsem čekal nějakou vynalézavost. Dočkal jsem se celkem nemilého recyklátu s nudnými dialogy. Narážky nejsou dost vtipné. Chybí tomu nějaká pekelná rodinná roztržka a následné usmiřování. Dokonce i André je dost vlažný. Moc jsem se opravdu nenasmál. Další díl prosím netočit! 5/10 ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po velkém úspěchu filmu Co jsme komu udělali? následoval nevyhnutelně (lehce slabší) druhý díl i ten měl dá se říct úspěch a tak si tvůrci dali s odstupem dalších tří let třetí pokračování. Jak ještě můžeme posunout naše multikulturní komediální snažení? Pozveme od „rasově pestrých“ zeťáků také jejich rodiny, ne? :-) Pro mě to byla překvapivě opět velmi dobrá zábava, která stále funguje. Byl to jednoduše fajn filmový večer v přítomnosti všech starých známých. Jedním z plusů je stále stejné obsazení dobře vybíraných herců. Christian Clavier a Pascal N’Zonzi byli opět nejlepší, ale ani zbytek osazenstva to moc nekazí. Pokud se vám předchozí díly líbily, budete spokojeni i tentokrát. Z mého pohledu je poslední část lepší než dvojka. Jedinou mou podstatnější výtkou je postava Němce, který tam byl zbytečný a navíc jeho linka přecházela místy až do parodie, což mi nesedlo a bylo na sílu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Oproti vzducholodím se nedá horkovzdušný balon řídit (pouze využíváním větru jde lehce směrovat), a proto není možné přistát na konkrétní místo jako ve filmu. (Ace.A.T.L.)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Chinon, Meudon, Langeais, Chambord a Saumur. (dyfur)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama