Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (100)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rčení “Do třetice všeho dobrého” se dostavilo i k sérii, kterou jsem si před lety hodně oblíbil a i po dvojce jsem si říkal, že by se tahle rozverná francouzská rodinka mohla ještě jednou vrátit. Ono k tomu doopravdy došlo, zase jsem se rád shledal se starými známými, pokochal se krásou nejen Elodie Fontan, ale upřímně doufám, že klasický mustr trilogie bude stačit. Některé zdejší linky (viz ta se zahradou) už působily silně našroubovaně. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po velkém úspěchu filmu Co jsme komu udělali? následoval nevyhnutelně (lehce slabší) druhý díl i ten měl dá se říct úspěch a tak si tvůrci dali s odstupem dalších tří let třetí pokračování. Jak ještě můžeme posunout naše multikulturní komediální snažení? Pozveme od „rasově pestrých“ zeťáků také jejich rodiny, ne? :-) Pro mě to byla překvapivě opět velmi dobrá zábava, která stále funguje. Byl to jednoduše fajn filmový večer v přítomnosti všech starých známých. Jedním z plusů je stále stejné obsazení dobře vybíraných herců. Christian Clavier a Pascal N’Zonzi byli opět nejlepší, ale ani zbytek osazenstva to moc nekazí. Pokud se vám předchozí díly líbily, budete spokojeni i tentokrát. Z mého pohledu je poslední část lepší než dvojka. Jedinou mou podstatnější výtkou je postava Němce, který tam byl zbytečný a navíc jeho linka přecházela místy až do parodie, což mi nesedlo a bylo na sílu. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Nebývá to zvykem, ale třetí díl mi paradoxně zatím sedl nejlépe. Je třeba říct, že tvůrci už se ani nesnaží moc o nějaký děj či vývoj, ale je to spíše taková posloupnost více či méně vtipných situací. Tvůrci přešli od (ne)korektního rasového či menšínového humoru spíše ke klasickým řachandovským situacím, ale ty mi tu sedli víc, takže i díky tomu můžu jít v hodnocení více nahoru. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Úplne v pohode pokračovanie. Séria si drží svoj štandard a musím povedať, že i keď ani trojka v podstate nemá scenár, vďaka dobrým hercom, ktorí si zjavne sadli a vedia čo majú hrať sa mi na film pozeralo príjemne. Ak sa vám páčili predchádzajúce časti, za to jedno pozretie to určite stojí. 60 % ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se v Co jsme komu všichni udělali? potřetí vydávají do vod zdánlivě rasisticky a xenofóbně laděného humoru, který je však stále velmi korektní a polechtá bránici, byť je ono kouzlo svěží jedničky už tak trochu pryč. Ansámbl se rozrostl o další postavy a myslím, že jejich počet byl už hraniční, nicméně stále přehledný. Divák se opět na devadesát minut ponoří do radostí a strastí početné rodinky Verneuilových, jejíž členové jsou postaveni před nejednu zkoušku. Postava Helmuta byla vyloženě zbytečná a děj by se bez něj obešel. Doufám, že se jedná o závěr trilogie, jejíž případné pokračování by už muselo hodně vařit z vody a mohlo by působit příliš překombinovaně. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama