Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (334)

H34D 

všechny recenze uživatele

Jak již bylo řečeno - něco, co mělo být nejspíš největší předností filmu je zároveň jeho slabinou - tedy parametry celovečerního filmu. Přiblížení mainstreamu, nasazení do kin je sice super, ale film už nemá takovou dynamiku a kadenci vtipů jako měla jednička. Možná i právě ony vstřícné kroky k mainstreamu znamenají mírné obroušení hran. Párty Hárder sice stále dokáže servírovat brutální i brutálně nechutný humor a rozhodně bych uvítal další díl, ale zkrátka překonat jedničku se nepodařilo. I tak Řezníkovi moc děkuji za něco, co v české kinematografii absolutně nemá obdoby! 7/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Trapné, křečovité, zdánlivě někonečně dlouhé a smysly otupující, vyvolávající pocity studu za všechny zúčastněné. Takové bylo pásmo asi pěti nebo šesti trailerů na nové české filmy, které nám v CC na Flóře pustili před Párty Hárder. Pak naštěstí začla tahle decentní filmová komedie. Přišlo mi to míň punkový a odvážný než první díl, ale možná už si ho jenom blbě pamatuju. Produkční zázemí se naopak trochu zlepšilo, ale pořád ne tak, abych hodnocení vytáhnul hvězdičkově výš. Chtělo by to víc zajímavých filmařských fines (jako třeba netradiční použití povědomého hudebního motivu v závěru), které by audiovizuálně podpořily tu gagama napěchovanou, ale formálně prostou komediální řachandu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mnohými do nebes vynášená Party Hard mě před třemi roky (skoro na den přesně) dost nebavila a na její tvrdší pokračování sem se tak úplně netěšil. K mému velkému překvapení se ale dvojka dost povedla. Nejen, že má atributy opravdového filmu a ne amatérského videa (jakkoliv to u jedničky bylo pochopitelné), ale hlavně ve všech směrech funguje mnohem lépe. Tu a tam se sice objeví nedotažený fórek, ale nijak to nevadí, stejně jako nevadí, že Marty Pohl oproti jedničce ubral na nechutnostech a vulgárnosti. Ne snad že by tyhle dvě věci zmizely úplně a Party Harder se tak mohlo v klidu promítat ve školkách, ale jejich mix je tady mnohem zábavnější. Po zásluze jedna z nejlepších českých komedií loňského roku. A vlastně ne jen těch českých...70% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi v kině nebylo takhle studno. To kvůli tomu, že jsem svými výbuchy smíchu musel značným způsobem rušit ostatní diváky - i když ti povětšinou vypadali stejně dobře naladěni jako já. Párty Hárder: Summer Massacre ve všech aspektech přináší nejnařachanější českou komedii poslední doby a přitom stále působí upřímně, civilně a ve smyslu filmového vyprávění zcela uvěřitelně. Kolik současných českých filmů tohle má? A co víc, strašně rád bych se do toho pubertálního, dekadentního, přesto živoucího a veskrze zábavného světa znovu za čas vrátil... Tak Marty, co z toho udělat rovnou trilogii? Párty Hárdest čeká. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Martyho kreslené vtipy sestavené do jednoho naprosto neuceleného snímku. Jako příznivec říkám, že je škoda, že nedokáže dát dohromady scénář, který by formou vyprávění (nikoliv obsahem proboha...) překonal 9. třídu ZŠ. Nehledě na tak hrubé a zjevné filmařske chyby. Kdyby to bylo jenom na YT, člověk by to přehlédl a prominul. To, že dostal Party Harder na plátno, je pro mě záhadou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Když si Poulíček (Adam Ernest) ve 32. minutě před spaním prohlíží fotku se svým tátou, na obrázku můžeme spatřit bývalého moderátora Pavla Poulíčka. Tomu, že postava Poulíčka (Adam Ernest) odkazuje na bývalou hvězdu TV Nova napovídá i stejné křestní jméno „Pavel“ (ve filmu nejčastěji ve formě „Pája“). (ELBobes)
  • Hlavní postava Miky (Jiří Bohatý) natočil scénu, kde je za háky v zádech vytahován ke stropu (tzv. body suspension). Ta však nebyla ve filmu použita. (Gandalf42)
  • Tvůrcům filmu hrozila pokuta od policistů, když viděli Multiplu vyzdobenou sexuálními hračkami. Tvrdili, že tyto úpravy by mohli sraženého člověka nebezpečně poranit. Štáb však vyvázl bez trestu. (Diego75)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama