Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

kingik 

všechny recenze uživatele

Modelka Cindy Crawford tak moc toužila zahrát si ve filmu a až se to stalo tak v podstatě (kromě svého obnaženého těla) nepředvedla zhola nic. Vztah s Baldwinem se dá jen těžko uvěřit, protože on není žádný krasavec a už vidím jak by s ním Crawfordová chodila. To se tedy tvůrci sekli. Ovšem na druhé straně jako akční film to solidně šlape a Andrew Sipes zvládá akční scény překvapivě dobře. Napětí, honičky, přestřelky a i erotika jsou zde zastoupeny v bohaté míře. Film komerčně neuspěl, Baldwinova kariéra zhasla, Crawfordová se už do filmování tolik nehrnula a režisér Andrew Sipes už nikdy nic nenatočil. Film je to solidní. 60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Primitivní až pitomá naháněná relativně šlape v prvotním útěku, rychle se však vyšťaví a nesmyslný (typicky 90s) komplot ex-KGB profíků k uzívání nudí. Úsměvně výbušná, leč rutinní a často nezvládnutá akce taky nestojí moc za řeč. Cindy Crawford to samozřejmě sluší a žádný oscarový výkon se od ní nečeká ani nechce. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Kdyby to ted nebylo v televizi, tak bych na nej asi zapomel... A to by byla skoda! Lehce podprumerny "pribeh", hodne podprumerni protivnici typu "hacker, ktery dokaze vsechno" a v podstate nehrajici (ani nemusi ;-)), ale krasna Cindy a vedle ni W. Baldwin, ktery se snazi co mu sily staci, aby to cele zachranil. Kdyz to cele shrnu, tak se mi to i pres vsechny vyhrady libilo! Videl jsem to uz cca 5x, a klidne se za cas podivam jeste jednou, takze i to hodnoceni musi byt na takove urovni a pokud jsem ochoten se na to podivat jeste jednou, tak tomu mene nez tri dat prece nemuzu, a tohle jsem videl uz vicekrat... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Main Theme (2:22) ,2. At Home (0:41) ,3. Explosion (0:57) ,4. Searching For Kathryn (1:16) ,5. Target Found (3:09) ,6. Ambush (0:53) ,7. Discussion At The Hotel (2:37) ,8. Resting (0:55) ,9. Getting Information (0:36) ,10. Electronic Search (1:45) ,11. Escape From The Train (2:04) ,12. "Give Me Your Best Shot" (1:59) ,13. Surprise Attack (1:14) ,14. Final Confrontation (1:34) ,15. End Credits (4:43) ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti sa občas točia omnoho väčšie blbosti...hollywood vypľúva filmy, čím ďalej tým rýchlejšie a tak je aj viac odpadu. Tento film má 15 rokov a na vtedajšiu dobu (aj dnes sa dá v pohode pozerať) bol super, tak trochu nechápem tomu nízkemu hodnoteniu. Tým dvom to seklo, to je jasné. Film mal dej, akčné scény na r. 1995 boli úplne v pohode. Hodnotím kladne. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)

Reklama

Reklama