Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

nash. 

všechny recenze uživatele

Všichni jsme tehdy chtěli vidět Cindy v té vášnivé scéně a vše ostatní bylo jen alibi, které ji mělo zdůvodnit. Dnes zůstal jen průměrný akční film poskládaný z obvyklých žánrových prefabrikátů, naštěstí akce bylo dost na to, aby se člověk zase tak moc nenudil, a když ano, tak Cindy to v tílku pořád sekne. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kedysi som to žral. Bol to taký klasický šablónový deväťdesiatkový akčňák. V hlavnej úlohe napomádovaný drsňák, k tomu krehká sexica a protivníci tiež v klasickom učebnicovom zložení - drsňák, itčkár, vodca. Priznám sa, že nikdy nepohrdnem si to zhliadnuť znovu, je to krátke, je to akčné a celkom vtipné, ako si kedysi predstavovali "hacking" a všeobecne výbavu it maniakov, viď. klávesnička, ktorá bola efektná, ale pre skutočné využitie nepohodlná. :) ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Svižná zábavná pohádka s akčními prvky, která mě vždy bavila, dokonce i před pár lety, když film opakovali na nějaké nevýznamné TV stanici. V rámci oddechové zábavy, které je občas zapotřebí, jeden z nejlepších přímočarých béčkových, z uměleckého hlediska druhořadých filmů, které mají správné dramatické tempo, sexy podtext a patří mezi moje nenáročné srdcovky, které se dají vylovit v již postarších vodách 90.let :) ()

Beky 

všechny recenze uživatele

..pamatujete si jak se dřív ( vlastně asi i teď ) psalo na kazetách kinohit!!??..a taky jsem si dřív ( když jsem byl malej:), vybíral filmy podle toho jestli byl na zadní straně obalu vyfocenej výbuch nebo ne, když ne, tak jsem o film ztratil okamžitě zájem:)))..jo jo, zrovna mi bylo třináct! a já žral akčňárny jako blázen!!..tzn.že hodnocení, které uvádim je po skouknutí v dospělosti, kdy už jsem neskutečně chytrej a rozumnej:))..ale v roce 1995 se mi film líbil!! ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Viete ako sa hovorí policajtovi v obleku? Obžalovaný." Nízkorozpočtové akčné béčko z 80. rokov. Až nato, že v skutočnosti bol rozpočet poriadne premrštený a Silverovi zrejme ten brakový scenár ležal v šuflíku o 10 rokov dlhšie, než mal. Jednoducho film, ktorý "zaspal dobu", ale zároveň film, ktorý je tak príšerný, až je úžasný. 50 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama