Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je krom brutální akce a brutálního výrazu Willa Boldvina úplně o ničem ... a mně osobně se mnohem víc líbila Šelma Hájek než Pindy Kráford ... velká škoda, že tam byla jen pár minut ... ale to ji stačilo, aby mě "uhranula" ... Will Bóldvin vypadal jako když jeho tučnějšímu bratrovi někdo narval do držky supersilný lux a zapnul to na plný obrátky ... a ta liposukce měla své následky ... Tragické a komické zároveň ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mocná KGB se netrefí do ubohý právničky. Není divu, že se Vaše země rozpadla." Nemám nejmenší slabost pro vychrtlé věšáky na prádlo, ale Cindy Crawford je úplně jiná liga. Jen kvůli její vizáži patrně vznikl tento snímek, ve kterém sice jako advokátka Kate neustále prchá, ale přesto si vždy najde čas na učesání, převlečení, boty na vysokém podpatku a trochu sexu. Přiznám se, že jinak bych to snad ani nechtěl a nic víc jsem od toho nečekal. Chvílemi to dokonce bylo vtipné, o což se nejprve starala temperamentní bejvalka Rita, poté to převzal jedinečně uvolněný šéf Meyerson a nakonec se přidal i ruský gauner Kazak trefně namluveným vzkazem na záznamníku. A kdyby se hrdina Max styděl, tak mu levně udělám dabléra na tu soulož ve vlaku. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, jen pár průměrně akčních záběrů, slabší atmosféra, bohužel i řada logických nesrovnalostí, které se divák snaží překousnout, jak jen to jde..Podle mě problém filmu je, že není příliš originální a lehce kopíruje něco, co už tady bylo.Hlavním magnetem filmu (páni si přijdou na své) je pak bezesporu světová top star s krasnou pihou na tváři Cindy Crawfordová (dokonce částečně odhalená, snad bez dublérky), bez ní by byl film o ničem. Zajímavý komentář: Pshimi ()

faraoon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu nesrovnat totálně topornou, nepřirozeně, beznadějně mizernou a bezvýraznou neherečku Crawford, která nigdy neměla přeskotačit z prodejních modelingových mol na prkna herecká oproti éterické a překrásné Pavlíně Pořízkové například v miloučkém příběhu Její alibi, která naopak měla na těchto prknech spočinout častěji. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už docela dávno a kromě Crawfordový koz někde ve vlaku (což mi ale v té době přivodilo celkem silné šimrání v podbřišku – za to taky ta jedna hvězdička) si pamatuju akorát superdebilní scénu, kdy se Baldwin skryje před chlápky s termovizí tím, že si stoupne pod sprchu, ošplouchne se a běží dál, jenže oni už ho nevidí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama