Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Viete ako sa hovorí policajtovi v obleku? Obžalovaný." Nízkorozpočtové akčné béčko z 80. rokov. Až nato, že v skutočnosti bol rozpočet poriadne premrštený a Silverovi zrejme ten brakový scenár ležal v šuflíku o 10 rokov dlhšie, než mal. Jednoducho film, ktorý "zaspal dobu", ale zároveň film, ktorý je tak príšerný, až je úžasný. 50 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě celej život unikalo a hle, konečně a určitě né špatně! Ty devadesátky byly prostě boží! Charismatický drsoňové, nějaká slušivá kočula společně s lechtivější scénkou, spousty výstřelů a výbuchů, ale hlavně JEDNA VELKÁ AKCE! A to mě baví a to se mi líbí. Hodně moc podobný Pomstě s Costnerem či třeba Útěku do Mexika s prvním Baldwinem. Cindy Crawford určitě hereckej potenciál měla a možná ho i mohla více využít. No co, alespoň tu máme svižný béčko jako prase! Jako hovado!! Jako štvanou zvěř!!! 75% ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

NIČ-ČIN-PUĽČ... Odpad nedám dopozeral som to, ale s vypätím síl. Tupé, neoriginálne, tuctové, nudné. Je tu síce všetko, čo sa od akčného filmu čaká (streľba, výbuchy, nahota, sex, teroristi...), ale je to pospájané tak neprirodzene až umelo. O hercoch sa dá povedať, len to, že šichtu si odbili, zhrabli pár dolárov a ideme ďalej. Herecké výkony gumové, výraz nula. Rusi počítačovo a munične vybavený nedokážu zastaviť jednu pipku a nafrneného policajta, aké originálne. Vlaste sa teraz zamýšľam, za čo tú hviezdu dávam. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Chvilu som aj rozmyslal nad tretou hviezdickou, ale fakt sa neda. Komedialny beckovy thriller / komedialny v zmysle, ze sa len smejete nad smiesnym a bezradnym scenarom a reziou s cielom sokovat a ukazat, aky skvely film to je /, ktory sa spociatku zdal zaujimavy, prve dve spionazne akcie zaporakov este boli znesitelne, ale potom sa z toho stala nechcena zabava s obrovskou hrstkou predvidatelnosti, trapnosti a nerealnosti ci bezlogickosti. Na dialogy treba tiez riadne nakydat, lebo sa chcu tvarit kultovo, pricom sa stavim, ze nikto by v podobnej situacii nerozpraval ako to robili v tomto filme..Ked uz pochopite, ze sa ani nahodou nejedna o serioznu vec, ale ide len o film ktory je natoceny presne podla zauzivanych vzorcov ktore uz nacrtli stovky reziserov predtym, tak vam uz je celkom ukradnuty zvysok filmu. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Svižná zábavná pohádka s akčními prvky, která mě vždy bavila, dokonce i před pár lety, když film opakovali na nějaké nevýznamné TV stanici. V rámci oddechové zábavy, které je občas zapotřebí, jeden z nejlepších přímočarých béčkových, z uměleckého hlediska druhořadých filmů, které mají správné dramatické tempo, sexy podtext a patří mezi moje nenáročné srdcovky, které se dají vylovit v již postarších vodách 90.let :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)

Reklama

Reklama