Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Primitivní až pitomá naháněná relativně šlape v prvotním útěku, rychle se však vyšťaví a nesmyslný (typicky 90s) komplot ex-KGB profíků k uzívání nudí. Úsměvně výbušná, leč rutinní a často nezvládnutá akce taky nestojí moc za řeč. Cindy Crawford to samozřejmě sluší a žádný oscarový výkon se od ní nečeká ani nechce. ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Rutinérsky natočený akčný film bez štipky invencie a nápaditosti, bez akejkoľvek originality s otrasnou Crawfordovou a ešte horším Baldwinom plný nudy a príšerných logickych dier ... Sorry Cindy, ale ty na hraný film NEMÁŠ ... A Andrew ty nemáš snáď vôbec na nič, čo sa týka filmu :D. Z milosti dám 2, ale nepýtajte sa ma prečo - nedokážem na to odpovedať ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Main Theme (2:22) ,2. At Home (0:41) ,3. Explosion (0:57) ,4. Searching For Kathryn (1:16) ,5. Target Found (3:09) ,6. Ambush (0:53) ,7. Discussion At The Hotel (2:37) ,8. Resting (0:55) ,9. Getting Information (0:36) ,10. Electronic Search (1:45) ,11. Escape From The Train (2:04) ,12. "Give Me Your Best Shot" (1:59) ,13. Surprise Attack (1:14) ,14. Final Confrontation (1:34) ,15. End Credits (4:43) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Coby akční thriller je tento film vážně slabota, s tím musím samozřejmě souhlasit. Ty akční scény, přestřelky, pronásledování a výbuchy – oku snad i trochu lahodící a v mnoha případech tady haprovala logika asi stejně tak, jako napůl zapnutý vibrátor v kabelce Cindy Crawford. Taky patřím k těm, kterým se za mlada tahle samice opravdu hodně líbila a poprvé se na to díval hlavně kvůli ní. Když to dávali nedávno v televizi, vydržel jsem do oné žhavé scény ve vlaku a pak jsem usnul. Protože co se zápletky týče, tak se člověk vážně musí dost namáhat, aby u toho neusnul… ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Kdyby to ted nebylo v televizi, tak bych na nej asi zapomel... A to by byla skoda! Lehce podprumerny "pribeh", hodne podprumerni protivnici typu "hacker, ktery dokaze vsechno" a v podstate nehrajici (ani nemusi ;-)), ale krasna Cindy a vedle ni W. Baldwin, ktery se snazi co mu sily staci, aby to cele zachranil. Kdyz to cele shrnu, tak se mi to i pres vsechny vyhrady libilo! Videl jsem to uz cca 5x, a klidne se za cas podivam jeste jednou, takze i to hodnoceni musi byt na takove urovni a pokud jsem ochoten se na to podivat jeste jednou, tak tomu mene nez tri dat prece nemuzu, a tohle jsem videl uz vicekrat... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama