Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

5150 

všechny recenze uživatele

Potenciál Cindy Crawford je výborně využitý a sympatický William Baldwin se k ní docela hodí. Navíc Salma Hayek (ve stejném roce se proslavila v rodriguezově filmu DESPERADO) v hezké mini roličce.. Akčních scén dostatek, několik zábavných momentů se také najde a díky svižné režii a příjemné stopáži, to na jedno zkouknutí docela pobaví. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Obsazení hlavních rolí, detektiva a právničky, A. Baldwinem a bývalou modelkou bylo varující. Film navíc působí dojmem, že byl natočen minimálně o deset let dřív a fascinace tvůrců tehdejší telekomunikační technikou je až úsměvná (holt, každý neumí natočit „Síť“). Nicméně, pár vtípků nebylo špatných (cameo Salmy Hayek etc.), dokud se Fair game nepřehoupla do akční poloviny, kde mocné výbuchy s obrovskými plameny provázejí každou bouračku a finální bomba (krom pochopitelného velkého displeje) pro jistotu bliká úplně celá. Pak už jen počkat na skok do vody, s explozí za zády. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Snipes chcel rýchlo do prvej ligy ale zvolil zlú stratégiu. Neumeleckosť a beztvárnosť. Recyklát, kde ústredné duo je nesympatické až to bolí a Rusáci sú klasika tí zlí... Myslíš si síce, že to odsýpa, ale nie je to tak vďaka mantinelom, ktoré poznáš a príbehu, ktorý tušíš. Lebo si to videl. Schéma, mizerne odfláknuté zranenia hrdinov naoko a tupý výbuch v závere. Willis by mohol rozprávať... Ako štvaná zver je šumienka. Šumienka film, kde ďakujem a neprosím. Už. (videné 27.5.2019 DajTo archív) ()

cab 

všechny recenze uživatele

Uz upoutavky lakaly hlavne na lechtive sceny s hlavni hrdinkou (Cindy Crawford), coz je logicke, protoze ji to slusi a pevne telo ma taktez. Jenomze premisa filmu je neoriginalni, lepe receno je divak postaven pred velmi predvidatelny sled udalosti, ktere jsou navic nezajimave podany onomu dychticimu tvorovi. Beckovitost z toho jen zari. 40% ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti sa občas točia omnoho väčšie blbosti...hollywood vypľúva filmy, čím ďalej tým rýchlejšie a tak je aj viac odpadu. Tento film má 15 rokov a na vtedajšiu dobu (aj dnes sa dá v pohode pozerať) bol super, tak trochu nechápem tomu nízkemu hodnoteniu. Tým dvom to seklo, to je jasné. Film mal dej, akčné scény na r. 1995 boli úplne v pohode. Hodnotím kladne. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama