Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vnútorne tak trochu cením odhodlanie a zapálenosť Andrewa Sipesa natočiť celovečerný film len za tým účelom, aby svetu podaroval darček v podobe vyzlečenej Cindy Crawford v milostnej scéne s tým najhorším hercom na planéte, zabalenej v jednom z najdementnejších filmov deväťdesiatok (čo je rozhodne na pováženie, nakoľko mám komplet schrúmanú rež. filmografiu Andyho Sidarisa). A že inému dôvodu na natočenie sa nedá veriť vtipne nabáda aj to, že Sipes predtým a ani potom už nič iné nenatočil :D Cením ale zasadenie do Miami, scénografa, veľa dažďa a nefalšovanosť toho, že toto je tak 90s snímka ako len 90s snímka môže byť, inak beznádejná stoka. Horší film toho roku bol údajne len It's Pat, čo znamená len jedno – idem rovno naň. A nech už radšej konečne vyjde tá doku miniséria (aj) o Cindy, lebo to trojročné čakanie je čistá mizéria. (29.4.2021) (9.6.2023) ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film jsem se koukl jen z důvodu nepřekonatelné krásy Cindy Crawfordový a myslím, že jsem tak splnil producentské očekávání, že lidi se na to půjdou podívat jen kvůli té dechberoucí kráse Cindy Crawfordové. Ani samotná Cindy nemohla očekávat, že po tomto filmu se nabídky na filmy pohrnou , protože to byla , promiň mi to Cindy, hrůza hrůzoucí. Jako právnička možná ale jako herečka nikoliv. Je fakt že byla nádherná ale to ve filmu nestačí... B¨No a koukám že režisérovi Andrew Sipesovi tento film asi moc slávy na poli filmových režisérů nepřinesl a když se podívám na jeho filmografii udělal dobře, že se na další filmování vybodl:-) ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Potenciál Cindy Crawford je výborně využitý a sympatický William Baldwin se k ní docela hodí. Navíc Salma Hayek (ve stejném roce se proslavila v rodriguezově filmu DESPERADO) v hezké mini roličce.. Akčních scén dostatek, několik zábavných momentů se také najde a díky svižné režii a příjemné stopáži, to na jedno zkouknutí docela pobaví. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

..pamatujete si jak se dřív ( vlastně asi i teď ) psalo na kazetách kinohit!!??..a taky jsem si dřív ( když jsem byl malej:), vybíral filmy podle toho jestli byl na zadní straně obalu vyfocenej výbuch nebo ne, když ne, tak jsem o film ztratil okamžitě zájem:)))..jo jo, zrovna mi bylo třináct! a já žral akčňárny jako blázen!!..tzn.že hodnocení, které uvádim je po skouknutí v dospělosti, kdy už jsem neskutečně chytrej a rozumnej:))..ale v roce 1995 se mi film líbil!! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Víte co,tohle mě napoprvé docela bavilo,ale v tý době se natáčelo tolik akčních a thrillerovejch pecek,že to jaksi zapadlo,a napodruhé už sem to docela hvězdičkově podhodnotil.Ale vlastně dneska,kdy jsou kina plný hovínek pro honibrky,tak vlastně musim tenhle film docela pochválit.na nic si nehrající béčko se spoustou ucházející akce,ty zaporáci po nich jdou jak slepice po flusu,a i když tam jsou z obou stran celkem nepochopitelný kroky,celkově mě to bavilo.50%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)

Reklama

Reklama