Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1897. Prázdninový výlet plachetnicí se pro osm chlapců z prominentních novozélandských rodin změní v boj o přežití. Osudným se jim stane nález láhve se vzkazem a následná záchrana dvou trosečníků. Jeden z nich má u sebe mapu ostrova, na kterém se údajně skrývá poklad nebývalé hodnoty. (mibara)

Recenze (93)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Nádherný seriál mého dětství, nesměl jsem vynechat žádný díl. Už jen úvodní znělka naháněla a nahání husí kůži. Tohle je pravé filmové dobrodružství. Samozřejmě vím, že hodně dělá nostalgie a pohled dětskýma očima, proto také nedám 5 hvězd, i když ten malej kluk co na to kdysi koukal by jich dal ještě víc. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Pěkný dobrodružný seriál natočený podle románu Julesa Verna. Román jsem nečetl, takže nemohu porovnávat seriál s knihou. Některé díly seriálu jsou velmi dobré, jiné podprůměrné. Mé celkové hodnocení nemůže být vyšší než tři hvězdičky a to i s přihlédnutím k opravdu hroznému dabingu. Celkové hodnocení seriálu je velmi vysoké a zaráží mě, poněvadž seriál má výrazně lepší hodnocení než podle mě naprosto vynikající dobrodružné filmy jako jsou Old Shatterhand, Žut nebo Divokým Kurdistánem. Apropos Karlem Černochem zazpívanou písničku nepovažuji za žádný zázrak. Melodie je pěkná to ano, ale zpěv se mi moc nelíbí. ()

Reklama

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Bonifan zůstal stejně arogantní jako byl na začátku, a požitek mi kazil opravdu otřesnej dabing, ale i přes to mě seriál zavedl kamsi daleko za dobrodružstvím a "VZHŮRU NA PALUBU, DÁLKY VOLAJÍ, PŘÍZNIVÝ VÍTR UŽ VANE NÁM. TAJEMNÉ PŘÍBĚHY NÁS TEĎ ČEKAJÍ, TVÝM DOMOVEM BUDE OCEÁN..." mi připomnělo, že jsem kdysi byl dítětem se sny a fantaziemi. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, všechny klukovské sny v něm naplno ožívají. Rád jsem si jej po dlouhé době připomněl. Ale ouha! Pozor na "českou" distribuci ze studia Filmák. Dabing je otřesný a hodně to seriálu podráží nohy. Horší dabing v provedení naprostých amatérů jste neslyšeli. Trochu mi to připomnělo éru prvních videokazet s českým simultánním překladem v době kolem roku 1989 - kdo zažil, ví o čem píšu. Ale i tak dávám 4 hvězdičky. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od väčšiny nemám tento seriál spojený s Karlom Černochom ale skôr so sklamaním, ktoré priniesol. S úžasnou a fantastickou knihou nemá okrem zopár postáv (ale nie charakterov) a skutočne veľmi okresaným a pozmeneným dejom, žiaľ nič spoločné. Možno keby som Verneovu knihu nemilovala a nepoznala takmer naspamäť, tak by som ho brala ako fajn dobrodružný seriál pre mládež, ale žiaľ keď som ho ako dieťa videla, skončil pre mňa veľkým rozčarovaním. ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama