Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na komédiu nie je dostatočne funny, na rodinný film nie príliš ambiciózny. Klasické postavy s klasickými prvkami známych charakterov. Jeden z ďalších a zbytočných „jednohubiek“ Netflixu. Zbytočne šplhajúci runtime nad 120 minút. Doposiaľ najslabší počin scenáristu/režiséra Christophera Landona. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako v rámci žánru opravdu povedená záležitost a dost originální pojetí. Začátek klasika, ale rychle to nabere obrátky směrem takovým, který možná málokdo čekal. D. Harbour super. Super dům a fakt parádní prostředí. Bohužel a paradoxně je největším mínusem naprosto nesympatická rodinka hlavního hrdiny s ním v čele. Ale asi jsem to rychle kousl a bavil se až do konce. ()

Reklama

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Ha há Tak tu máme zase pre zmenu černošský rasizmus. "Nebudem ako hlúpe biele rodiny, ktoré zostanú v dome v ktorom straší". Super, Predstavte si rodinný film, kde by niekto povedal: "Hlúpe černošské rodiny". Film je značne nevyrovnaný. Chce to byť rodinná dráma, horor, komédia, akčný triler bez akejkoľvek súdržnosti a logiky. Celkovo ide o sklamanie a ďalší slabý film od Netflixu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná, dobrodružná family friendly komedie, která svou cílovku nachází v teenagerech a mladších dětech, ale jinak své uplatnění v kinematografickém poli jinde rozhodně nenajde. Na výraznější zážitek je film až moc plochý, jednoduše přímočarý a nezáživný, ale jako jakási kulisa na pozadí by se asi přežít dal. I tak to ale nemění nic na tom, že 2 hodiny je na tuhle prkotinu až hodně přemrštěná a úmorná stopáž. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Rekvizity filmu jsou rodina přestěhovavší se do zchátralého chicagského domu,  obyvatel, kterého přijme do podkroví. Otec se nechtěného nájemníka snaží peněžit pomocí sociálních sítí a rodina se tím zařadí mezi světové celebrity. Videa si všimne patranormální vědkyně a její parťák z CIA lovící duchy. Režisér se snaží, aby se diváci jak smáli, tak i báli. Film je hrozný, hloupý, nezapamatovatelný a moc dlouhý. Pronásledován duchy odkazů z jiných filmů. Úspěch podobných filmů závisí kolik emocí investujeme do postav. Zde obsazení není špatné. Emoce se tu využívají k manipulaci s divákem. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Jméno Beetlejuice, které zazní 3x ve 28. minutě, odkazuje na stejnojmený film. (Duoscop)
  • Ve filmu se objevuje známý zvukový efekt zvaný Wilhelm scream. (mikki089)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama