Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (381)

campix 

všechny recenze uživatele

Jinak to asi dopadnout nemohlo. Tři tygři posouvají svůj formát stále dále a dále, bohužel narážejí na dost hmatatelné hranice, co ještě v jejich podání může vyznět přinejlepším alespoň vtipně. Pár povedených sekvencí se určitě najde a technické zpracování je také docela v pořádku, ale celkový film je prostě brak a nebojím se říct sračka. Původní a dost undergroundová forma Tří tygrů mě dost bavila, ale tady dostává povážlivě na frak. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečná trapárna a čistá demence. Na tohle se dneska chodí do kina, na tohle se dávají peníze a tomuhle se dneska český divák směje a považuje to za humor. Kozub je retard na přesdržku, vydržet to jeho žvatlání dá normálnímu člověku neskutečně zabrat. Štáfek a jeho Vyšehrad možná používá jednoduchý, sexistický a fekální humor, ale aspoň se trefně a satirou do něčeho trefuje a umí vyprávět ucelený příběh, jeho film má nějaký děj a spád. Tohle je z filmařského hlediska nesnesitelná a ubohá amatérská žumpa pro naprostý idioty. Jednu hvězdičku nepokrytecky dám, protože aspoň ten Čuba uměl občas pobavit, asi 4x sem se zasmál povedenému vtipu a to jen proto, že na mě funguje situační humor. Takže zničení auta na vrakáči mě nahlas rozesmálo, vyhození revizorů z tramvaje, sérka na Slováky a parodie na Seagala. Jinak primitivní a iritující. Kozub by zasloužil spláchnout do hajzlu, kam patří. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je takový lepší průměr, ale pak se film začal opakovat a vtipy byly trapnější a celé to byla už taková nuda. 3 tygry mám rád, ale tenhle film se hrubě nepovedl a chvílemi jsem se opravdu cítil trapně, že tohle fakt šlo do kin. Když to srovnám s filmem Vyšehrad, který byl v kinosálech v podobném období, tak je to smutné srovnání a tenhle film by byl nejlepší, kdyby byl jen na internetu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tři tygři rozhodně nebudou nikdy tím, co strhne davy. Je to dost specifický a vyhraněný humor. Rovnou se ale i přiznám, že je nějak extra moc nesleduju, takže třeba známé vtípky odjinud mi přišly ve filmu jako nové. Na druhou stranu je fajn, že si mě neznámé postavy získaly během pár minut. Kozub je úžasný všude a i příšerně dementní postavě, která by z jiného filmu trčela jak péro z gauče, dokáže vtisknout takovou přirozenou lehkost. Navíc každá jeho věta, každý pohyb, každé zašilhání, je vtipné. Překvapilo mě, jak zábavný mi přišel fyzikální humor. Ten se musí umět natočit a koresponduje to vůbec s kvalitou střihu, kamery, řežiséra, což je všechno znát v akčních scénách, které by se až na pár výjimek neztratily ani v áčkovém hollywoodském akčňáku. Je samozřejmě ve filmu i spousta trapností, laciných efektů, mizerných herců, ale styl, hudba, doprovodná animace a prostě všechno čpí radostí z toho, že si mohou zapálení herci udělat vlastní film. A já si ho docela užil. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tři Tygři tvořili i během pandemie, takže se rychle stali fenoménem. Vtipné skeče si konzumenty najdou lehce a v depresivním období to platí dvojnásob. Vydávat hodinu a půl dlouhou reklamu na losy od Sazky prokládanou šilháním a šišláním za film je však hodně za hranou. Navíc chybí to nejdůležitější. Naprosto absentuje humor a dokonce i ortodoxní fanoušci výrazně ubrali na hodnocení. Jedna za Kalouska s Barošem. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Mezi investory filmu byl i bývalý fotbalista Milan Baroš, který si zde zahrál. Ten svou investici komentoval slovy: „Já vám věřím, kluci, ale aspoň na pivo z toho bude, ne?“ (VSVB)
  • Ve chvíli, kdy jsou David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) zastaveni hlídkou policie, vozidlo policie je vybaveno pro policii neschváleným typem modrých „majáků“. Navíc v průběhu kontroly je zřetelně vidět, že policista ve zbrani nemá zásobník a policistka naopak nemá zbraň s sebou vůbec. (Kam3L)

Reklama

Reklama