Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (381)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Tři tygry mám rád, ale to, že fungují v rámci krátkých skečů nutně neznamená že to samé bude fungovat i v celovečerní formě a ono to opravdu úplně nefunguje. Některé gagy jsou sice fajn, ale dohromady to moc nedrží a jak mám rád Kozuba tak tady mě jeho postava dost iritovala a navíc bych k ní potřeboval extra titulky. Lehce to vyvažuje zbylá trojice, která dokáže vyplodit i nějakou tu slušnou hlášku a Robin Ferro je tu z nich kupodivu nejnormálnější, ale i tak sem od téhle partičky čekal trochu víc ačkoliv bylo dopředu jasné, že nepůjde o žádný extra sofistikovaný humor...50% ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Kompilace skečů všelijakých kvalit s minimalistickým dějem na pozadí. Mé nízké hodnocení se dá velice snadno napadnout argumenty o nepochopení záměru tvůrců, ale já ten záměr chápu. Zároveň si v žádném případě nemyslím, že jde o bandu netalentovaných kokotů. Ale tohle je prostě Slunce, seno a pár tygrů. Mně tohle vtipné nepřijde, omlouvám se :) ... 30% ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Tohle se nepovedlo. Polohy hercu byly až příliš přepálené a Kozubova poloha až otravná. Kozuba a celou tu bandičku mám poměrně rád, ale tady mě laciný humor naprosto minul a místy mi bylo vyloženě trapně. Vážně mě pobavily jen dva momenty, Kalousek a Steven Seagal, ale to je zkrátka na vyšší hodnocení málo.....30% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tři tygry mám hodně rád, ale tenhle film trpí klasickým problémem snímků, před nimiž byly pouze skeče - je natolik řídký, že neutáhne regulérní příběh. Vtipné dostatečně, herecky "klasicky Mírovské", bitky a podobně nečeské věci natočeny s přehledem. Camea spíš trapná (Kalousek) a dost zbytečné výplně. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Když na začátku filmu hovoří David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) o svém otci, tak se v různých záběrech mění velikost bagety, která mu vyčnívá s pusy. (Duoscop)

Reklama

Reklama