Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (380)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O Třech Tygrech jsem nikdy neslyšela a tak mě do kina dostalo jen doporučení kamarádky, která furt říkala, jak je to super komedie, u který se řezalo celý kino a je škoda nezajít. Po návštěvě kina musím konstatovat, že jaksi nepobírám, kam se český humor spolu s Vyšehradem a trailerem na Párty Hárder ubírá a co se dnešním divákům líbí a dokážou se u toho od plic smát a opakovaně plnit kinosály. Ani tři dobré fóry (rozbité losy, tutaj a need for speed) nezachrání to, že půlka filmu jsou trapné bitky o ničem a zbytek jsou jakž takž na sebe poslepované scénky, které dokážou i připravit na něco velkého, co by mohlo opravdu (po)bavit, aby to pak autoři zase strmě poslali k ledu (kostel, chatka v lese). A jelikož mi u sledování tohohle filmu bylo chvilkama i hodně trapně, tak si nakonec říkám, že jsou-li lidé schopní označovat Jackpot za komedii roku, pak jde naše kinematografie hodně po hlavě do pr*ele. A Vyšehrad byl v porovnání s tímhle vlastně zlatej a o dost zábavnější. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Mám rád tuhle partičku. Jejich humor byl ve své nejlepší době absolutně skvělý a já je žral i s navijákem. Film má problém v tom, že je dlouhý hodinu a 40 minut a to je opravdu hodně na to, aby jste dokola dělali ten stejný styl humoru pořád dokola. Proto působí druhá polovina filmu vyčerpaně a únava materiálu jde strašně cítit. V první polovině jsem se ale dobře bavil a několik momentů nemělo chybu. Šilhající Kozub trošku rušiví ke konci a ocenil bych kdyby měl jinou roli, třeba Jugoslava Vávru :-D. Akční scény pro mě hodně přijatelný, protože na takové věci v české kinematografii nenarazíte. Suma sumárum ve výsledku dobrá komedie, která v druhé polovině začne ztrácet tempo a energii, jakou do té doby snímek měl. Za mě osobně spokojenost a to nejspíš proto, že tuhle partičku mám rád a několik momentů v tomto filmu stojí za to. Těším se na pokračování. P.S. Český Steven Seagal neměl chybu :-D. 6/10 ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Když se budeme tvářit, že toto není tak úplně film, ale sled skečů, u kterých se tvůrci bavili dost možná víc než posléze divák, není to až takovej shit, aby to hnilo pod 50 procenty. Samozřejmostí je jistá slabost pro tuhle bandu, jejich styl humoru, který opravdu nesedne každému. Ale mně cestu vlakem z Brna do Ostravy dokázal nejen zkrátit, ale i zpříjemnit. A to na poli českých komedií posledních dvaceti let, řekněme si to upřímně, není málo. Kozub je dobrej retard, ale tohle si pro sebe ukradl Čuba, se svojí verzí ostravskýho Scotta Adkinse. Já se bavil, sem tam, ale bavil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nebyť ostraváckeho dialektu a družobnej zástavky baníkovcov v Katoviciach bytento film nepriniesol takmer nič pozitívne a ako spomína NorseSword po úvode som pozeral tento český film pre istotu s titulkami. Dalo sa z toho rozhodne vytrieskať viac, pointa až tak zlá nebola, keď však v úvode uvidíte že film sponzoruje niečo eurofondské je jasné že sa objavia bububu kresťania, bubu zlí biely policajti, hlavne tupý a zlé bububu mjetky cirkvi, ktoré by si liberálny retardi tak radi ukradli pre seba. No a pokus zasiať nenávisť medzi vyšehradskú štvorku už ani trápnejší byť nemohol, ale zase tie eurolóve. Tak aj takáta spodina sa nejako živiť musí a keď niekomu nevadí že je pre iných za totálneho kockota, nech sa páči. Zosmiešnili ste jedine svoj vlastný národ a svoju tvorbu, my čoboláci sme zistili že nemáme tých najhorších umelcov, a to už je čo povedať. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jinak to asi dopadnout nemohlo. Tři tygři posouvají svůj formát stále dále a dále, bohužel narážejí na dost hmatatelné hranice, co ještě v jejich podání může vyznět přinejlepším alespoň vtipně. Pár povedených sekvencí se určitě najde a technické zpracování je také docela v pořádku, ale celkový film je prostě brak a nebojím se říct sračka. Původní a dost undergroundová forma Tří tygrů mě dost bavila, ale tady dostává povážlivě na frak. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení trvalo 22 dní a probíhalo v Ostravě, Opavě, Olomouci, Praze, Bohumíně a v Rožnově pod Radhoštěm. (VSVB)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno