Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (134)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to teda není nic tak převratného nebo geniálního, co si budeme, ale v současnosti je to rozhodně ta nejlepší (a asi i jediná) soutěžní (a asi i nesoutěžní) reality show, kterou můžete v televizi vidět. Nova to dobře přebrala, dotáhla do toho skvělého Sokola jako moderátora i dobře zvolenou čtveřici lovců a hlavně (až na ty speciály) zde soutěží obyčejní lidé, žádné celebrity a "celebrity", jak je tomu dneska už pomalu pravidlem. Je mi to prostě sympatické a vždycky, když to někde vidím, tak se na to rád podívám. 4* ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Vědomostní soutěže nejsou obvykle můj šálek kávy, ale Na lovu je rozhodně nejlepší svého druhu za několik posledních let. Lovci jsou sympatičtí, Sokola mám taky rád a celý koncept soutěže je vesměs dobře udělaný. Trochu nefér je výběr mezi lovci, protože dostat Vševěda znamená v podstatě téměř jistou porážku... Útěchou můžou být poměrně vysoké výhry, které se například s AZ kvízem (veřejnoprávní televize, takže co by se dalo čekat) vůbec nedají srovnávat. Nebojím se dát 8/10. ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Riskuj s noblesním moderátorem Janem Rosákem to sice není, ale i Na lovu má něco do sebe. Lovci jsou nekompromisní, otázky zábavné a celé to schéma mě moc baví. Jediné mínus je velice slabý moderátor Sokol, který velmi často zabředne až do trapnosti. Tady by to chtělo změnu, jinak v pohodě. P.S. Kdo neví, který herec ztvárnil hlavní roli v TANCI S VLKY, měl by být okamžitě vyřazen ze soutěže. Pro nevzdělanost. ()

Mamutol odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tuhle zrůdnost náhodou na návštěvě. Lovec je nastrčený cheater, který zná odpovědi dopředu. Další megasračka k vyplnění času na televizní stanici s nekonečnou reklamou na dámské vložky, pleny pro důchodce, přípravky na ztopoření pánského údu, lepidla na zubní protézy a následně blbnutí diváků s IQ tykve. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol voči tomuto formátu trochu skeptický, ale po čase sa mi to zapáčilo. Je to akčné, svižné, a vďaka tomu aj oveľa originálnejšie ako iné vedomostné súťaže. Ondřej Sokol v roli moderátora je výborný, hoci občas má až príliš nemiestne poznámky, najmä na účet Lovcov. Tí sú síce občas premúdrelí, ale mne to vôbec neprekáža, keď nám odpoveď aj trochu rozvedú. Jediné, čo sa mi nepáči na tejto súťaži je to, že pre súťažiacich nie je garantovaná absolútne žiadna výhra. V iných vedomostných súťažiach sa málokedy stane, že by súťažiaci odchádzali úplne bez ničoho... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovkyně Viktorie „Belladonna“ Mertová se původně do pořadu přihlásila jako obyčejná soutěžící. Prokázala však takový přehled a znalosti, že byla televizí Nova angažována do role vzdělance, který proti čtveřici soutěžících bojuje. (Olík)

Reklama

Reklama