Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Paldiny

všechny recenze uživatele

Rick Bota si po bezpohlavnom Hellseekerovi nechal opäť prišiť po páre semeníkov a do Návratu napumpoval nevydanú porciu mystična. Už v úvodných minútach prekvapí prítomnosť Stana Winstona čoby producenta a po úvodnej scéne v drogovom brlohu je jasné, že nepôjde o ďalší tupý výplach. Podobných prekvapení vrátane jedného tučného infarktu bude čakať hneď niekoľko, také pasáže z metra, v úzkej uličke či s nožom v kúpeľni s nervami neplýtvajú. Charizmatická reportérka nemálo zvyšuje kredit rovnako ako návrat pomyselnej dávky erotiky a brutality so slušným bodycountom nevyjmúc. S úrovňou príbehu to už zo zvyku inventúry šuflíkových scenárov tradične pokrivkáva. Zápletka neprináša nič čo by otriaslo doposiaľ videným, poteší súdnosť tvorcov, ktorí sa neobťažujú s podrobným vysvetľovaním čím zapoja aj fantáziu diváka. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Rick Bota si s tímto dílem pohrál a myslím, že né špatně. Film má celkem chytlavou atmosféru, člověk, který chce tak se u filmu dokáže pobavit. Triky jsou slušný, herecký obsazení jak to už bývá zvykem je celkem u béčkových horrorů slabý a tady je to taky pravda. Ale tohle bych ještě bral, ale Hellraiser: Hellworld to je hovadina. Dávám 55%. ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Hellraiser v Rumunsku. Koho by to kdy napadlo? Výsledek naštěstí není tak východoevropský, jak byste se mohli obávat. Naopak, na béčkovou produkci do níž se Hellraiser v průběhu let, doufejme, že ne nenávratně zařadil, jde o solidní žánrový příspěvek, který nešetří dobrými maskami a umí podráždit diváka nejen krvavostí. Režisér, Rick Bota, se dle mého od minula taky ždibec zlepšil, a přestože si můžete o scénáři myslet cokoliv, celkový výsledek je koukatelný. 60% ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Z Hellraisera se pro mě začíná stávat dosti nevyrovnaná serie. Jeden díl je lepší jeden horší, čímž mě vlastně tahle serie udržuje při životě a snad ji i dokoukám. Jsem u sedmého dílu a jsem nadmíru potěšen. Tento díl je svoji zápletkou trošičku překombinovaný, ale kdo hledá ten najde a já našel co jsem hledal. Pokračuje schizofrenní zápletka jako v dílu šestém, kdy hlavní hrdinka se pohybuje na hranici reality a fantazie. Nakonec člověk zjistí, že te reality až tak moc nebylo. Z celé serie snad nejdokonalejší ukončení celého dílu, kde se tvůrci podařilo zkloubit dobrý a špatný konec téměř mistrně. I když bohužel či bohudík nemají démoni z kostky ve filmu tolik prostoru, na závěr to možná stačí. (5,1,2,7,6,3,4) ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

Do nebe volající kravina. Od čtvrtého dílu je tato série až neuvěřitelně špatná. Ty tomu teda dávaj na frak. Kdo takhle imbecilní děje vymýšlí by mě fakt zajímalo. Snad jen na tu Kari Wuhrer se dá ještě dívat, jinak stupidita největší. Možná, že ten kdo nezná původního Hellraisera, nebo ten kterému se ani ten nelíbil, nebude k tomu filmu tak kritický, ale mě tato řada přivádí k šílenství. 1.díl-100%,2.díl-100%,3-60%,4-0%,5-0%,6-0%a 7.díl jak jinak než 0%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Kresby na zdech redakce Amy (Kari Wuhrer), které se ve filmu objevili, vytvořil autor námětu filmu Clive Barker. (gogos)
  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Felicia, který je možné zahlédnout ve scéně, kdy jede Amy (Kari Wuhrer) taxíkem. (Mandalorian)

Reklama

Reklama