Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

castor 

všechny recenze uživatele

Kulinářskou show trio Forejt, Punčochář a Kašpárek významně pozvedlo, od MasterChefa si odskočili k poutavému letnímu formátu, ve kterém se pitvoří, rozdávají kuchařské rady, vtipkují a staví proti sobě v gastroduelu, který koučuje třetí z nich. „Kdybych tě v průběhu provokoval, věř, že i tak tě mám rád. Ale doufám, že se pořežeš.“ ()

Allecto 

všechny recenze uživatele

Že je to nahrané to je samozřejmě jasné od začátku, ale s tím je člověk v pohodě tak nějak. První série byla fajn, druhá začala vykazovat známky toho, že se scénaristi zbláznili a první díl třetí řady  už jsem ani nedokoukal, protože to zřejmě píše úplnej dement... Ty situace jso utak absurdní a stupidní, že nechápu jak by to někoho mohlo bavit... Kdyby oba kuchaři na začátku dostali nějaké dva nebo tři soutěžní úkoly a pak prostě vařili mohlo by to být zas super... ale shánení surovin v prvním díle třetí řady... to byla tak extrémně nereálná trapárna, že nechci ani vidět co bude dál... Po první sérii bych dal víc, ale aktuálně nemám žaludek na víc než 1*... ()

Reklama

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky pro tento "seriál" mají jistě jinou váhu, než tři hvězdičky pro mnou hodnocené filmy. Z prostého pohledu, kuchařská show nemá žádný smysl, nic nepřináší, není ani napínavý kdo vyhraje (oproti např. Masterchef). Nicméně, vaření Jana Punčocháře mám opravdu velice rád a občas se nechávám inspirovat jeho vařením a nejen jeho. Dále se mi líbí, že nám tento seriál ukáže krásná místa v ČR, kde se můžeme skoro až nečekaně setkat se zajímavou gastronomií (např. ve druhém díle onen kemp...). ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem úplně všechny části (cca 8 asi), ale za mě super formát, který pokud tohle je novácký originál, má potenciál jít klidně dál do světa a rozvíjet se. Sice někdy (často) vybafne ta strojenost a umělost toho všeho, ale komediální talent a ta chemie mezi všemi, tak to působí dost opravdově a je tady cítit u každého dílu dost. 7.5/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Porota z Masterchefa ve složení Kašpárek, Punčochář a Forejt mě při sledování soutěže baví, takže jsem byl docela zvědav na to, jak bude vypadat nový produkt, který se vysílal po hlavní soutěži.    A myslím, že se to docela vydařilo. Podaří se ukázat neznámá místa a představit zajímavé lidi. Hlavní trojice mezi sebou soutěží o nejlepšího kuchaře a vždy přichází se zajímavými jídly. Funguje jim to, protože je na nich vidět, že je to baví a že jsou to dobří kamarádi. Chvílemi to působí strojeně a vtipy nefungují úplně pokaždé, ale jinak je to vcelku příjemný dovětek k Masterchefovi. Nedovedu si ale úplně představit, že by to dokázalo fungovat samostatně. Druhá série funguje stejně jako první - dobrý doplněk k Masterchefovi. Tentokrát je tam více hostů, protože polovinu dílů chybí Radek Kašpárek, ale myslím, že jeho náhrazení jsou dostatečně zajímavá. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Pořad sponzoruje automobilka Renault. (machonza)
  • Ve 3. sérii chyběl Radek Kašpárek, který chtěl věnovat více času své rodině a také v době natáčení série otevíral novou restauraci. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama