Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

Allecto 

všechny recenze uživatele

Že je to nahrané to je samozřejmě jasné od začátku, ale s tím je člověk v pohodě tak nějak. První série byla fajn, druhá začala vykazovat známky toho, že se scénaristi zbláznili a první díl třetí řady  už jsem ani nedokoukal, protože to zřejmě píše úplnej dement... Ty situace jso utak absurdní a stupidní, že nechápu jak by to někoho mohlo bavit... Kdyby oba kuchaři na začátku dostali nějaké dva nebo tři soutěžní úkoly a pak prostě vařili mohlo by to být zas super... ale shánení surovin v prvním díle třetí řady... to byla tak extrémně nereálná trapárna, že nechci ani vidět co bude dál... Po první sérii bych dal víc, ale aktuálně nemám žaludek na víc než 1*... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pravidelně zábavné a originální setkání tří top kuchařů Česka, kteří zjistili, že jim to před obrazovkou funguje, tak proč toho nevyužít, že? Tihle tři kuchaři jezdí různě po republice do zajímavých restaurací, za zajímavými kuchaři nebo na zajímavá místa. No a tam se sází a soupeří o to, kdo uvaří větší nářez. Pravda, jídla jsou to už úplně na jiné vlně než hamburská vepřová se sedmi, ale baví mě ten hec a ty scénky mezi, u kterých se vždycky rád zasměju. ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře sestříhaná kuchařská show tak trochu jinak, rozhodně dost jinak než bych od jakékoli české televize očekával. V prvních chvílích mě napadlo, že jde o tak trochu český, kuchařský topgear — trojka oblíbených kuchařů vyjíždí na výlet za gastro zážitky Česka, ochutnají (bohužel nejen) místní speciality a něco málo uvaří z (naštěstí) místních zdrojů. Jo, tohle mám rád, takže se na to i dost dobře dívá. Jen by ten vzájemný humor nemusel být občas tak vynucený. ()

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření nesnáším sám o sobě, Master Chef je podle mě úplně debilní pořad, koukat na to, jak někdo vaří a nemoct to ochutnat, je jako koukat na pecko - jako dobrý, ale... Ale tohle byl vrchol všech traparen. Tři rádoby komici si do vaření davaj rádoby vtipný scénky (sejra schovají do truhly v jeskyni a hrajou si na Indiana Jonese), a rádoby to po stylu americkejch zábavních pořadu komentujou mimo obraz... A pak tuhle rádoby profi kulinarskou show v reklamním bloku sponzoruje polotovar Nowaco a jejich smažený sejry. To je jako v top-notch restauraci servírovat vlasak s vysocinou jako předkrm, podávat sekanou z Globusu jako hlavní chod a jako dezert dát polarkac... Nechápu, proč tohle vznika... ()

Mamutol odpad!

všechny recenze uživatele

Tři pseudotýpci se tam objímají a dávají si pusinky jako komunisti za totáče. Fujky, fujky tohle nechci ... Když ty tři pseudotýpky necháte jeden den o hladu a ráno jim umícháte vajíčka a k tomu čerstvý chleba s máslem, tak se z toho poserou blahem. Ale pořád budou mudrovat, poučovat národ, zkoumat na miligramy muškátový oříšek v jídle nebo správně nakrájenou mrkev, až jsou trapní ... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ve 3. sérii chyběl Radek Kašpárek, který chtěl věnovat více času své rodině a také v době natáčení série otevíral novou restauraci. (DominatorCZ)
  • „Je to skvělý, úplně něco jiného než MasterChef Česko (od r. 2015). Když budu mluvit jen čistě za sebe, vypadl jsem z role vážného a přísného porotce. A vlastně jsem na natáčení tohoto pořadu sám sebou. Takový, jaký jsem v soukromém životě,“ uvedl Radek Kašpárek. (SONY_)

Reklama

Reklama