Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

MartinTerran odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že jsme našli opravdové dno "televizní zábavy". Všichni dříve hejtovali všechny bigbrothery a vyvolené, ale toto je úplně nová liga. U Like housu jsem si říkal že je to bída, ale tam jsem celý díl zvládl, ale zde to fakt nešlo. Banda idiotů řeší naprostý píčoviny na ostrově a to je vše. Hodnocení: 0/100. ()

WincKruspe odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte to, k někomu přijdete a zrovna to běží na pozadí v TV, tak to po očku sledujete. A teď nevím. Na jednu stranu se vyhýbám lidem, kteří mají potřebu každé své jídlo a každou svou návštěvu toalet prezentovat na sociálních sítích. Na druhou stranu je fascinující to sledovat. Něco jako sledování divoké zvěře v ZOO. Taky neskočíte ke lvovi a nezačnete mu nadávat, že tam jen polehává a pro společnost není nijak produktivní. A tohle je vyloženě jako ZOO. ZOO prázdných lidí pro dočista prázdné lidi. Ale asi víc než ta zvěř zavřená v klecích mi vadí ten zástup lidí dychtivě očekávající jaký tvar lejna ono divé zvíře ze sebe vytlačí. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Co tady zase předvádíte za ubohosti ? Takže jenom shrnutí, panstvo - Vy se díváte na něco čemu dáváte odpad ? To je Váš život tak na hovno, že ho travíte s odpadem ? A nebo tomu dáváte odpad, protože TV Nova a reality show a na tom se přece dá lehce nahonit odpadová póza. Samozřejmě ty lidi jsou schopný pro prachy udělat cokoli kromě práce, (alespoň tak působí, abych jim zase nekřivdil, neznám je). Aby tě Nova vnímala jako člověka, musíš být modelka nebo model jinak asi neexistujeme. Co mě však šokovalo, že ze všech těch spoře oblečených holek se mě líbí jen jedna jediná, to sem ze sebe až zklamanej. Jinak mě to baví sledovat vždycky buď mezi filmy a nebo těsně po práci. Takový pomalý vypnutí mého života a mých emocí a postupné vniknutí do reálně nereálníého světa v jedné vily, kde se to páruje a rozchází jak si dramaturgie a scénář žádá. ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledujme reality show, kde sličné čubky, chudé duchem avšak bohaté silikonem loví plážové krasavce taky chudé duchem, ale bohaté na "pekáče plné buchet" a všichni se tak nějak potírají opalovacím krémem, masážním gelem, teď se to tam všechno tře a páře mezi sebou, brácha jaksi zapomněl, že vjel i do ségry a o devět měsíců ejhle- narodila se dementní dvojčata. No zkrátka pořad, který nemůžete vynechat. To divákovi rozhodně přidá na intelektu. Opravdu nevidím důvod, proč by na toto měl... ne někdo normální, ale KDOKOLIV... koukat. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Horký (a asi i jediný) kandidát na titul "Bizár roku". Přehlídka sanitárního silikonu, dutých hlav, oslího hýkání, prázdných frází, malování obličejů na hnusný xichty, slepičího ječení, vápnem vybělených zubů, počmáraných kůží, budoucích pseudocelebrit, pochybných influencerů a dalších zbytečných figurek. Prostě asi 10 slepic, z nichž některé si myslí, že jsou muži. Brrr! Jako mučící nástroj ano, ale koukat na to dobrovolně? Ani omylem! A kdo že je cílovka? Mládež od týnejdžrů po 20-25 let? A proč? To si fakt tvůrci myslí, že cílová skupina je stejně blbá jako protagonisti tohohle pořadu? EDIT 09/2022: v nový řadě už se to s inteligencí účinkujících trochu zlepšilo, soudě podle ukázek, neustále otravujících ve skoro každým reklamním bloku. Nicméně povrchnost celýho konceptu je neustále tak nízko, že konkuruje pivu na pátým schodu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama