Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželský pár si pořídí vysněný dům. Po tragickém vloupání se ale otřesená žena pustí do pátrání a zjistí, že skutečné nebezpečí teprve přichází. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Technicky průměrně zvládnutý film s hodně neoriginálním a tuctovým obsahem, který nemá prakticky čím překvapit. Nulová snaha tvůrců o inovaci klasické šablony se nekoná, herecky film není žádná sláva a závěr je předvídatelný až hrůza. Žádná nekoukatelná katastrofa, ale současně nic, co byste museli vidět, zejména když poslední dobou netflix vydává jak na běžícím páse - tohle můžete s klidem vypustit a ještě budete rádi. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Netflix stále sází na poměrně známé a nesčíslněkrát filmově zpracované náměty, takže většina nových snímků je sice natočená dobře, ale od prvních minut stopáže jsou prostě značně předvídatelné. Vše se točí kolem manželského páru (netflixovský kodex míchání ras je dodržen, takže tentokrát tu máme tmavší Indku a bílého Američana), kteří jsou Jednoho dne vykradeni. Zmizí ale pouze jejich mobilní telefony a notebook. A od této chvíle se začnou dít věci. Děj příběhu je tak jednoduchý, že by vystačil i na půlhodinovou filmovou povídku. A tak se stalo, že je vývoj děje značně natahovaný, tudíž tak inklinuje spíše k nudnosti. Atmosféra je krotká a napětí jako by mělo potíže se nějakým způsobem vyzdvihnout. Jedná se o manželský thriller odehrávající se v jednom domě bez drsných násilností a kupodivu i bez sexuálních scén. Scény s násilím samozřejmě vynechány nejsou, ale to až na samém konci a to ještě jen z nutnosti. Ale jo, příběh zaujmout umí, ale na takový film to prostě není všechno. A když je divákovi jasno už v podstatě na samém začátku filmu, nějak už tak nemá potřebu to vůbec dokoukat až do konce. Na druhou stranu ale snímek po výpravné stránce vypadá daleko lépe, než lecjaký nízkorozpočtový ryze televizní počin. O to více je škoda chybějícího plnohodnotnějšího scénáře. ()

Reklama

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Již od prvního pohledu vidíme, že se jedná o amatérský nízkorozpočtový home-invasion s klasickým příběhem, který nám dává tip na jeho možné rozuzlení a zakončení v podstatě okamžitě, již po pár minutách sledování. Není ničím překvapivý, přesto v něm docela dobře funguje napětí a na páteční večerní jednohubku to účel splňuje. Dost tomu pomáhá rychlejší tempo a akce; vzhledem k tomu, že vše skvěle odsýpá, nemáme moc čas se nudit nebo nad tím přemýšlet více do hloubky a hledat mouchy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Opět onen rozpor, který u novějších filmů často pozoruju: slušná filmařina (kamera, hudba) kontra přihlouplý příběh, který ani nestojí za komentování (že by docházeli schopní scénáristi?) a nepřesvědčiví herci. Hlavně Aranka, která je sice pěkná holka, úplně jak z indický telenovely, ale jejíž herecké schopnosti jsou... jak z indický telenovely. Pobavil mě aspoň její hazbend, jehož finální kreace definitivně zešílevšího psychopata s trhanou a klátivou chůzí byla tuze humorná (ovšem jestli chtěně nebo nechtěně, ví jenom Bůh a rejža). ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zoufalá nuda, kde již téměř od začátku bylo jasné, kdo je magor v domě. Díky naprosto špatnému výběru (jinak fešného) Logana Marshall-Greena jako manžela Freidy Pinto, došlo k tomu, divákovi je už brzy jasné kdo je kdo a jak to dopadne. To by ovšem možná tolik nevadilo, kdyby scénář a dialogy nestály za psí štěk, střih nebyl divný a hudba tak nehodící se. měla jsem co dělat, udržet se při sledování při vědomí. Za mne 20%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v Albuquerque v Novém Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama