Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po remaku Černých Vánoc se zde jedná o  slasher s  nejhorším kástingem a nejhoršími dialogy jelikož ty sračky co jim valí z hub se nedají poslouchat. Největší problém filmu je v ději jelikož se zde nic nevyšetřuje jen se zde vyhuluje a melou sračky dále pak má film zvláštní střihy jelikož 2 postavy se třeba baví v kukuřičném poli ta jedna se naštve odejde z ničeho nic je v taxíku jinak hlavními postavami jsou 2 černošky z nichž jedna všechny pořád uráží pak kluk co bere pořád tabletky, zbohatlický kretén a na závěr babochlap nebo chlapobaba nebo já nevím co to je za gendera případně za příslušníka dalších 68 nebo kolik těch pohlaví je ty všechny nahání někdo kdo zná jejich tajemství a chce je zabít.   I název filmu je těžký úlet mělo se to jmenovat třeba vražedné tajemství nebo smrtící tajemství ne tohle jelikož v domě zavraždil pouze jednoho . Jinak konec připomene svou debilitou pozdější pokračování Vřískotů konkrétně jak 2 tak 3 díl. 40 procent ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ale jó. Solídny slasher. Trošku viac sa venuje teenagerskym mindrákom a problémom, na môj vkus, ale zasa postavy sú pekne prepracované a presvedčivo podané. Rozuzlenie dáva zmysel, kills sú pomerne krvavé a Nebraska skvelé prostredie. Človek si spomenie hlavne na Scream, takže prečo nie. Pekný vizuál a miestami pekná retro hudba. Odsýpa to, až do o.k. finále. Za to, že sa to nebojí byť ani slasher tú štvrtú hviezdu prihodím, objektívne niekde medzi 3 a 4, ale za sympatie k teenage slasherom(hlavne s 90s arómou) skôr hodnotím k tej štvorke. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Netflix se tasí s dalším hororem (z produkce Jamese Wana) a tentokrát se jedná o Slasher. Tenhle kousek není vyloženě špatný a vlastně ani neurazí fanoušky žánru. Máme tady klasickou hru na vraha, kde na střední škole někdo vybíjí studenty a ukazuje jejich skrytá tajemství. Plusem je rozhodně inovativní maska samotného zabijáka, který si nasadí masku obličeje dané oběti. Tady ale s novinkami končíme. Vražd je celkem pomálu a ačkoliv jsou příjemně krvavé, není to nic co by někoho zvedlo ze židle. Uhádnout samotného vraha není nic těžkého a já tušil už od 20. minuty, kdo to nejspíš bude. Casting je relativně v pohodě a finále mohlo být víc intenzivnější. Podtrženo sečteno, jedná se o solidní žánrovku, kde se dočkáme trochu krve, menšího bodycountu, průměrně sympatických postav naroubené na úplně klasický příběh. Kdyby bylo aspoň více mrtvých, určitě bych se nezlobil. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Budu patřit k těm pár procentům, kterým se to líbilo, ale nemůžu si pomoct, dost dobře jsem se bavil. Casting je sice klasická Netflixovská multikulti slátaninka, kde dostalo prostor i třetí pohlaví, ale postavy nejsou natolik nesympatické, takže mě to moc nerušilo. Co potěší, není to PG-13, to nám dá najevo hned  úvodní scéna, kde stříká krev z podříznutých achilovek a musím říct, že i ostatní vraždy jsou pěkně krvavé a vrah, který střídá obličeje podle toho, pro koho si zrovna jde, bylo celkem originální a s nikým se moc vyloženě nesral. Atmosféra  tohodle Slasheru se mi líbila, nechybí fájn hudba a kdo mohl být tím vrahem jsem neprokoukl až do samotného závěru. Finále mohlo být trochu intenzivnější a Makani mohla ukázat klidně ty její čokoládové cecky, ale to jen tak bokem. Pivko, popcorn, přátelé, ideální večer. Za mě spokojenost. (933. hodnocení, Full HD, CZ dab.) .. btw, dobrá reklama na Monster, kterej jsem při sledování taky chlastal =) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Od tretej hviezdičky musím upustiť z dôvodu korektného úvodu, tretieho pohliavia, samozrejme nechýbal ani nacizmusizmus, potom sa pochopiteľne v katolíckom kostole vysiela rasistické vysielanie aj keď nábožensky katolíkov ubúda, ale dať to do iného kostola by bolo xenofóbne a zase ak by sa to odohrávalo v Mexiku tak rasistické, v takomto prevedení uraziť ako rasistov bielych kresťanov je to v poriadku. Síce jedna nepatrná poznámka na adresu mladej sebavedomej afroamerickej lesbičky či musí všetkých urážať sa tam vyskytne, aby ich nikto nežaloval, ale podstata je jasná. Zahulíme, uvidíme. Tak majú na krku iba žalobu akejsi internetovej spoločnosti že im preťažili sieť. Ľuďom už skrátka dobre vypráža. Inak je film priemerným slasherom s niekoľkými ozaj dobrými zábermi, ale cieľovka je jasná. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama