Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Netflix “vypustil” kolekciu priemerno podpriemerných počinov, aby dal všetkým najavo, že aj on robí chyby ;) pričom táto slašerovina pre 15 ročných je tiež pekná kokotina pre nenáročných. Na druhú stranu, sledovanie samotného počinu ma nijak nerušilo a vôbec som ho nevnímal ako nejakú tragickú skúsenosť. Život nám skrátka prináša okamihy, kedy sa musíme zmieriť aj s tým málom čo nám ponúka :) Kokos. Ale aký som citlivý :D A to tu divák na žiadnu oroginalitu v podobe mordovačiek teda nenarazí. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Moderný slasher, v ktorom sú nadpriemerné iba 2 aspekty: a) nekompromisné a pekne krvavé vraždy a b) vrah, ktorý vždy nosí masku obete, ktorú sa chystá zabiť (docela zaujímavý a originálny nápad). Inak postavy a dialógy sú desivo nezáživné, humor vôbec nefunguje, odhalenie identity vraha neprekvapí a film sa aj pri krátkej dĺžke dosť ťahá. Skôr podpriemer ktorý bude stačiť len tým najmenej náročným. PS: Briceov predchádzajúci horor Creep (2014) bol určite kvalitnejší... 40% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Suverénně nejhorší film, co jsem letos zatím viděl. Absolutně podprůměrný hororový slasher, který vykrádá Scream, který vzniknul skoro před třiceti lety. A nedělá nic líp, nic jinak, všechno stejně a ještě špatně. Herci neznámý a vesměs spíše sympatičtí, i když některý toho hereckého umu opravdu nemají. Zápletka je hrozná a nedokáže ani překvapit ani nadchnout. Finální dialogy snad psalo GPT. Pardon, já málokdy filmy odsuzuji nebo shazuji. Ale tady to opravdu není zbytečně. Tenhle příběh je hrozný. Jeden student dostane nožem za uši protože užívá prášky na úzkost. Jakože ano. To není vtip. Tohle je neoriginální, tupé a zbytečné. (20 %) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelně podhodnocená vyvražďovačka na způsob jako je třeba Vřískot. Oceňuji především, že i když bylo v minulosti v tomto žánru snad vyzkoušeno naprosto všechno, stejně tvůrci přichází s poměrně novým a originálním nápadem. Co dál, vraždy byly nápadité, atmosféra solidní a tak mě nenapadá jediný důvod proč by tento film měl mít 43%.  Osobně se spíše blížím hvězdám čtyřem než dvěma. 65% PS: Již podle výběru herců se dá poznat Netflix na míle daleko. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci slasher žánru se poměrně těžko daří přicházet s něčím novým a tady se to díky maskám které vrah používá povedlo alespoň trošičku.Jinak je to standardní vybíjená,která ničím nepřekvapí,ale má natolik sympatické postavy,střídmou stopáž a slušný level zábavnosti,že uteče jako nic a nenudí...60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama