Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Spacecore 

všechny recenze uživatele

V/H/S jedničku a dvojku mám rád. Dal jsem jim ve výsledku 3 hvězdy, ale to byl asi nějaký balanc průměru kvality jednotlivých povídek, ale faktem je, že se v té sérii vyrojily moc povedené segmenty a oba dva ty díly jsem ukazoval ženě, takže jsem je viděl dvakrát a i to o něčem svědčí. Viral byl sranec, ale to fanda found footage jako já překousne. Found Footage je specifickej žánr a i když si lidi myslí, že ho tvůrci využívají jenom na efekt (za málo peněz hodně muziky) faktem je, že je to spíš baví jako samostatný subžánr hororu se všemi specifiky. No, ale to jsem odbočil. Čtvrý díl je fajn v kontextu toho, že je právě found footage značně vyprahlý a vyčerpaný. Před lety bych tomu dal míň, ale v době, kdy vyjde dobrej found footage horror za pár let je to fajne. Žádná jobovka, ale některé momenty potěší. Ratman byla vcelku prdel. Krátce jsem pracoval v pohřebním ústavu právě jako ceremoniář a tak mě potěšila i druhá povídka. Třetí ač si říkala o ovace, tak ve výsledku nezaujala tolik. Vadilo mi stupidní chování zásahové jednotky. Ale jinak jako efektivní, chápu, že to tady všichni vychvalují do nebes. Čtvrtá povídka byla totální slabota a proto nemůžu dát 4 hvězdy. Byl jsem při koukání po noční a držel jsem se, abych nevytuh. Hrůza. Kdyby místo této povídky nasadili nějakou epesní, hodnocení by se rapidně zvedlo. No a propojovací povídka byla fajn než přišel její konec s divným, hloupým vyústěním. Takže tak. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sérii V/H/S jsem se kvůli FF formátu až dosud úspěšně vyhýbal, ale nejspíš to ještěpřehodnotím. Pořád platí, že pokud by byly jednotlivé povídky natočeny normálně, byly by, alespoň dle mého, mnohem lepší, ale i tak dokázali tvůrci vyčarovat v pár případech výborné kousky. Povídky 1,4 a zastřešovačka nejsou úplně mizerné, ale valnější než průměrný dojem na mě neudělaly. Ovšem příběh číslo 2 z pohřebního ústavu s dívkou a rakví uchvátí atmosférou, napětím a vymazleným vyvrcholením. A vůbec nevadí pomalejší rozjezd. No a trojka s šíleným doktorem, který si staví svérázné kyborgy, je vrcholem. Spousta akce, spousta gore a navrch parádní vizualizace robolidí či co to bylo. Tjahjanto je prostě démon. 80%. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Prvý z tejto série som si vybral diel 94 a pravdu povediac ostal som celkom príjemne prekvapený, jednotlivé príbehy ako poznamenal Arsenal83 majú rôznu kvalitu, mňa osobne asi najviac bavil Terror. Nad niektorými príbehmi sa človek trochu pousmeje avšak ak to berie ako retro návrat k roku 1994 tak môže byť spokojný. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná hororová podívaná, rozdělná do čtyř samostatných částí (video nahrávek) spojující jeden policejní zátah. ___ 1) "Ratman" - 65%, 2) "Kino" - 75%, 3) "Mengele" - 70%, 4) "Lovci" - 60%, 5) "Policejní zásah + závěr (spojující předchozí 4 příběhy)" - 50%. Celkové hodnocení: 64% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to už moje poslední V/H/S. Kombinace videobrazu s poruchami (videokazet jsem viděl dost, ale s takhle prasáckým obrazem žádnou, byť šlo o pirátské kopie) a FF je zkrátka smrtící. Úvodní následně rozkouskovaná povídka byla technicky nejotřesnější, z hlediska příběhu nezajímavá. Krysa v kanále měla místy dobrou atmosféru, ale že se obraz klepal i profesionálnímu kameramanovi, je na pováženou. Finální scéna trhala oči, a tak nejlepší byl asi zasažený moderátor. Nudou překypovala povídka z pohřebního ústavu, kterou nezachránilo ani po celou dobu očekávané zmrtvýchvstání. Indonéská historka o šíleném vědci byla absolutně nejlepší a má ode mne ty dvě hvězdy. Nejen slušivý masomlejn, ale i po výtvarné stránce pěkný vizuál. No a rádoby vlastenci, kteří zjistili, že s čím kdo zachází, s tím také schází mě téměř uspali. Možná kdyby byly příběhy zpracovány klasickou formou, dal bych hodnocení vyšší. Ale to už jsem psal u předchozích částí, tudíž nic nového. Jako celek mizerné. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)
  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama