Reklama

Reklama

Hypnotic

  • Velká Británie Hypnotic
Trailer

VOD (1)

Jenn cítí, že se v osobním ani profesním životě nikam neposouvá. Pomoc hledá u tajemného hypnoterapeuta, jenže rychle zjistí, že je její mysl zatažená do nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhořadý spotřební thriller,který působí jako kdyby byl natočen na přelomu osmdesátých a devadesátých let a pak se na něj zapomnělo.Příběh nemá moc čím překvapit a i když tu je patrná snaha o vytvoření alespoň částečného napětí,tak to úplně nefunguje a většinou se úspěšně míjí účinkem.Jediným drobným kladem je tak Kate Siegel,kterou mám rád a do podobných rolí se hodí.Škoda,že je nedostává v lepších filmech...40% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh bez skutočných prekvapení a nečakaných zvratov. Nie príliš originálny scenár, interpretovaný na úrovni TV filmu. K tomu ešte postavy, ktoré nemajú čo ponúknuť a ani herci/herečky nedokážu do nich vložiť väčší „život“. Jeden z podpriemerných záležitostí Netflixu, ktorá sa márne snaží kombinovať prvky thrilleru a hororu. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud se jedná o Kate Siegel, tak nemám problém. Jednak mám pro ní slabost a druhak tahle Flanaganova dvorní herečka umí hrát. Jen by si asi měla lépe vybírat. Hypnotic je naivní, hloupý a předvídatelný thriller, který v sobě míchá snad všechna klišé filmů, ve kterých hraje hypnóza hlavní roli. Tvůrcům budiž přiznáno ke cti, že hlavní hrdinka celkem záhy přišla na to, kdo je za její stavy zodpovědný a nechovala se jako tupá nána až do konce. Ale to je vedle již zmíněné Kate jedna z mála dobrých věcí, které o filmu můžu říct. Snad ještě to, že jsem se v cca poslední třetině úplně nenudil. Ale to vše je pořád sakra málo. 40% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nápad je super, technicky to také není zlé, ale je z filmu hrozně znát ta netflixovská plochost, kterou nesnáším. Chybí tomu větší filmovost. Je to studený, šablonovitý a je to hrozná škoda, protože nápad terapeuta psychopata není vůbec zlý. Celou dobu jsem si říkal, jak by si tuhle roli užil Anthony Hopkins. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som si prečítal obsah, trocha som tušil, že o žiadny horor sa jednať nebude. A tak to aj bolo. Bol to len celkom slušne sa rozvíjajúci thriller, ktorý ma v sebe veľa klišé, ale aspoň rýchlo odsypal.  Je tu niekoľko zvratov, ale ktoré za veľa nestoja, keďže sa jedna o veľmi predvídateľne zvraty. Ale aspoň sa dobre pozerá na Kate Siegel a tak v jej prítomnosti som aj zabúdal, že je je to celková nuda. Podobných filmov som videl niekoľko a tento naozaj nemá čo nove ponúknuť, ale nie je to ani strata času. Len naozaj škoda, že tu nebola ani jedna vypätejšia scéna. Slabé 3*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama