Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie režiséra Petra Nikolaeva plná rodinných a partnerských zmatků. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce... a co nečekáte. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (152)

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪České komédie sú posledných 15 rokov k ,,uzoufání," nevtipné, bez iskry, stále o tom istom, bez ladu a skladu, poukazujúce iba na to, ako si muži a ženy nerozumia, jedni sú z Marsu a druhé z Venuše a ako dobré ženy odpustia blbým chlapom a chlapi si zase uvedomia, aké poklady majú doma. To všetko preložené občasným akože vtipom, ktorý hraničí s úrovňou Kameňákov.⚪Čo chcelo byť toto, ťažko povedať, málo vtipné, málo dramatické, takže aj cieľovka je otázna, za hodinu divák zabudne, čo sledoval. Smutné, že inovatívnosť sa v komediálnom žánri už asi nenosí. Inak romantické prvky tu snáď ani nie sú a morálka si tiež vzala dovolenku.⚪ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Průměrné až běda, ale já mám zkrátka slabost v poslední době pro Martina Hoffmanna, který si to i tady neskutečně užívá a i když se Střídavka zpočátku u mě pohybuje na samé hranici snesitelnosti tak díky fajn hercům se na to celé nakonec v pohodě kouká. Hvěždičku navíc přihodím za velmi příjemnou stopáž. 88 minut je u takové krávovinky úplná pohoda. Tady se body za umění fakt nepřidávají. 60% ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Střídavka mezi komediemi posledních let není žádným propadákem a jedná se o svěží a leckdy nápaditou zábavu. Obsazení je kvalitní, zápletky nejsou sice bůhvíjak originální, ale s filmem mám přesto hlavní problém. Už v průběhu jsem si říkal, aniž bych věděl, že tomu tak skutečně je, že se v leckterých momentech snímek hodně podobá projektu, který se věnuje stejnému tématu - Jedna rodina. Seriál, který aktuálně běží na televizi Nova produkují Jindřich Motýl a Martin Růžička a režijně se na něm podílí či podílel i Petr Nikolaev a se scénářem Lucie Konečná. Tím pádem mi už v řadě momentů nepřišel film originální a spíše jsem měl chvílemi pocit, že sleduju filmovou verzi zmíněného seriálu. Nešlo pouze o fragmenty, ale dost podobné byly i rozdělení charakterů hlavních hrdinů ()

contrastic 

všechny recenze uživatele

Škoda, že už i takový režisér jako Petr Nikolaev podlehnul trendu posledních let točit tyhle rádoby komedie ze života. Už je toho opravdu moc a od takového pardála, který v minulosti vytvořil filmy jako například Báječná léta pod psa , nebo ...a bude hůř bych čekal jiný, lepší směr jeho tvorby. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Natažená epizoda průměrného současného českého rodinného seriálu s otravně nepřekvapivým obsazením (Čvančarová, Hofmann, Polívková, Holubová). Neurazí, určitě ale nenadchne. Petr Nikolaev má nepochybně na víc. Tipoval bych, že natáčení filmů jako je tohle nebo Vybíjená je pro něj pouze nutností, nikoliv radostí. Snad ještě někdy dostane možnost natočit pecku typu …a bude hůř. 45 % ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • „Těsně před natáčením nám Petr Nikolaev ukázal obrázek krásně hladkého souměrného jablka ze supermarketu a obrázek jablka utrženého na chalupě na zahradě, které nebylo reklamně dokonalé, ale bylo opravdové. Taková by měla být Střídavka, řekl nám. Dobrá, zábavná, s nedokonalostmi života,“ uvedli producenti Martin Růžička a Jindřich Motýl z Luminar Film. (SONY_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy a na zámku Štiřín. (dyfur)
  • „Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích, občas dojemná. Na lehkých nohách. Vůbec by pak neměla být blbá. Doufám, že taková bude. Věřím, že ze střižny vyleze komedie, za kterou se nikdo nebudeme muset ani omlouvat, ani stydět,“ uvedl před uvedením filmu Martin Hofmann. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno