Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (68)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nikoliv bezvýhradná, ale zkrátka parádní jízda v atraktivním steampunk/fantasy městě, jehož politiku a (její) proměnu zevrubně řeší, a se skvěle prokreslenými postavami (zde bych viděl asi největší háček, hrdinských originů je tu pomalu tucet, takže na nejzajímavější linku sester Vi a Powder/Jinx se zas tolik nedostává). Všechno zasluhuje absolutorium, od zmiňovaných postav a světa, přes dokonalou, kinetickou akci (kterou se překvapivě neplýtvá), až po fantastickou audiovizuální prezentaci s originálním výtvarným stylem/animací. Druhá sezóna je povinnost (a to říkám jako hrou nepolíbený)! ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lolko mě nebaví, ale přesto jsem si Arcane dokázal na plno užít. Když pominu první slabší epizodu, tak se nám dostane špičkové podívané, kterou si opravdu nechcete nechat ujít. Arcane nemá jen skvělé charaktery, animaci, ale dokonce má i dobrou atmosféru a příběh. Ikdyž se dá najít i pár slabších stránek, tak Arcane si svou pozornost rozhodně zaslouží. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

LOL mi vůbec nic neříkalo. Vím, že je to nějaká hra, že existuje nějaký turnaj a že to můj přítel po večerech hraje. Samozřejmě on tušil, kdo je kdo v seriálu a postavy poznával, já ne. Což není nic negativního. Arcane je skvěle natočený a může se na něj podívat kdokoliv, kdo o tomhle světě nemá ani ponětí jako já. Začalo mě to pořádně bavit od třetího dílu. První dva jsou dost utahanější, ale pak se to pořádně rozjíždí. Je tam plno akce, smrti, šílených postav a skvělý cliffhanger na konci. Měla jsem své pochyby než jsem se na to podívala, ale nakonec se mi to moc líbilo a těším se na pokračování. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Ako neznalec hernej predlohy nedokážem úplne plnohodnotne vychutnať a oceniť príbeh ako taký, za ktorý sťahujem jednu hviezdičku, nie že by bol zlý - postavy sú dobre napísané, majú svoj vývoj, svet nie je čiernobiely - no miestami mi utekala pozornosť od seriálu niekde mimo. Na druhej strane animácia je skvelá a hudba, poťažme soundtrack špičkový, za zmienku stojí prinajmenšom titulná skladba od Imagine Dragons / J.I.D. "Enemy", ktorá je neuveriteľne chytľavá či "Guns for Hire" od Woodkid, ktorá sa v spojení so scénou "lightning of the beacon" u mňa postarala o jednu z najzimomriavkovejších filmových scén roka. Off topic - "Guns for hire" by bola absolútne úžasná ako titulná skladba k Jamesovi Bondovi, či už novému alebo ako alternative song k No Time to Die. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem uchvácen. Do světa Arcane bych se rozhodně chtěl vydat každý den. Mimochodem, když se každý rozplýval nad úžasnou animací u Spiderman: Into the Spider-verse, tak sem si klepal na čelo, protože jsem nic výjimečného neviděl. Zato propracovanost Arcane je dechberoucí. Každý druhý záběr by se dal okamžitě zarámovat a pověsit nad postel. Teď to úmorné čekání na druhou sérii! ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • Krystaly a jejich energie pochází z rasy Brackern, která se dá popsat jako škorpióni s krystalickým krunýřem. (Karlosik_4)
  • Když se Powder během honičky ukrývá se svým lupem z Piltoveru za rohem budovy, lze na stěně vidět houbičku, která patří yordlu Teemovi, jenž patří mezi prvních 16 šampionů ve hře „League of Legends“. Podobných odkazů na postavu Teema lze vidět v seriálu hned několik, např. ve formě plyšáka, uvnitř arkádové hry či obrázkové knihy. (Luicy)
  • Kapela Imagine Dragons, která složila k seriálu úvodní písničku, si v této epizodě zahrála v animované podobě. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno