Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

claudel 

všechny recenze uživatele

Značně citlivé téma, jež bylo ale v tomto snímku zpracováno příliš těžkopádně a zbytečně rozvláčným způsobem. To by však nemělo srážet důležitost a vyznění takového a dalších podobných témat. Mila Kunis je okouzlující a vyvolává v divákovi pochopení, i když se někdy chová iracionálně, agresivně a zlostně - v kontextu pochopitelně. Takže trochu přepsat, sestříhat a zkrátit a byl by z toho skvělý film. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Mila Kunis v nejlepší roli, jakou si kdy střihla. Jen ve filmu, který je prakticky průnikem Vox Lux a Promising Young Women. Chvíli to působí jakoby se tu nahánělo poměrně hodně témat najednou a zároveň skoro nic. Rozhodně je to ale Milina "bad bitch/feminist" energie, která to neskutečně táhne. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Luckiest Girl Alive" je podľa mňa solídne spracovanou a napísanou drámou. A určite by som v živote nechcel zažiť niečo podobné. Bohužiaľ, toto sa stále deje a nejakým spôsobom sa to asi nedá ani ovplyvniť. Najhoršie je, že na amerických stredných školách sa neustále ukazuje ten systém kastovania. Všade sú tí populárni a nepopulárni... a šikana tam funguje na bežnom poriadku. Jedni si myslia, že im patrí celý svet a môžu si dovoliť čokoľvek. Lebo sú populárni, úspešní, majú peniaze a podobne. Až jedného dňa prasknú nervy a veci naberú škaredý spád. Je tu však ešte niečo ďalšie, čo ale nebudem rozoberať. Najlepšie bude, ak si film pozriete a pochopíte to sami. Pretože to skutočne odhaľuje veľa z toho najhoršieho, čo v sebe ako ľudia často máme. Mila Kunis bola v tejto role absolútne excelentná a rovnako som to veril aj jej mladšej predstaviteľke Chiare Aurelie. Obe dali túto rolu vynikajúco. A ešte jedno je treba povedať. Traumu nie je dobré dusiť. Lebo všetko sa to skôr či neskôr vráti ako bumerang, a ovplyvní to našu budúcnosť. Ak s niečím nie sme vyrovnaní a nevieme byť k sebe úprimní, žijeme stále úplne iný život. Silný film, ktorý stálo za to vidieť. Hodnotenie: B+ ()

Pavlínka9

všechny recenze uživatele

Od začátku si mě ten film získal...nedokáž přesně popsat čím, ale přišel mi něčím tak zvláštně zajímavý a vtáhnu mě do příběhu, že mě víc a víc zajímalo, co se tam tedy stalo. Kamera za mě byla perfektní a poskládání toho příběhu také. Na Finna je radost pohledět a jsem ráda, že jsem po delší době viděla Kunis v nějaké roli. Ten film má v sobě víc než jen téma znásilnění....Za mě chci rozhodně vidět znovu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že dramatičtější role Mile Kunis nesluší, ale v tomto případě si Jessica Knoll (autorka knižní předlohy i samotného scénáře) dobře ulétla. Naložila hlavní hrdince na hrb takových traumat z mládí, aniž by se zamyslela nad tím, jestli příběhu pomáhá nebo spíš škodí. A Mila Kunis s nimi bojuje a bojuje a bojuje, až nabude dojmu, že je vítězkou. Pochopil jsem však, že spousta diváku má, stejně jako já, jiný pocit a tím, se nesnažím shazovat téma, o kterém je rozhodně potřeba mluvit. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 28. června do 23. srpna 2021 v Torontu (Ontario, Kanada) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama