Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o tom, jak si jedna z nejpopulárnějších videoher na světě našla cestu k hráčům po celém světě. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

značně přikrášlený a notně zdramatizovaný příběh vzniku jedné z nejslavnějších videoher a jeho následné cesty na konzole Gameboy.  V tomhle případě je úplně jedno, že 99% věcí co se tady dějí se v realitě vůbec nestaly, protože tohle není historický dokument a kdyby se jelo čistě podle skutečnosti, byla by to nejspíš dost nuda. Takhle je to dost zábavný skoro až thriller z konce studené války a svůj účel v tomhle směru plní skvěle. A takovou automobilovou honičku Žigula s Volhou sme tu neměli od Malého pitavala z velkého města...80% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nadupaná jízda, která se šílenou rychlostí prodírá v naprosto dokonalé dobové atmosféře. Každou kostičkou zábavné, jen nevím, jestli z toho jako větší dobytci vychází kluci a holky z KGB, nebo američtí byznysmeni. Roger Allam zde byl tak odporný, že bych mu s chutí vydrápala minimálně jedno oko. Boyle, coby jeho filmový synáček, na tom není věru lépe. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Film se mi doslova válel v kompu dva měsíce, a žádná chuť si ho přehrát nebyla. No a prosím! Nikdy by mě nenapadlo, že tomuhle dám pětku. Ale fakt víc poutavě natočit to nešlo. Hereckej koncert několika  protagonistů, napínavý jak špionážní thriller. Prostě Baird to zmáknul precizně. Pochvala. 100%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ DO TOHO PŮJDEME, BUDEME ZA VODOU…“ Jako všechny tyhle filmy o sociálních sítích, počítačích, mapách… baví, když vás chytne ten příběh člověka, kterej za tím stojí. A bacha - tady je to navíc i lekce z politický historie! Svižný, napínavější než kdejakej  thriller a nesoucí fajn 8 bitovou stopu. Pičo vole, debilní TETRIS!? ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Tetris vyvinul v roce 1984 ruský programátor a vývojář Alexej Pažitnov pro sovětský počítač Elektronika 60. 2.) Hry se prodalo více než 170 milionů kusů a je zapsána v Guinnessově knize rekordů jako nejportovanější videohra světa. 3.) Thx za titule „Karel Himmer“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Soundtrack 

všechny recenze uživatele

Na začátku příběh frčel kupředu a byl jsem pěkně namlsaný, jak se bude vyvíjet, ale v polovině už mě to neustálé podepisování a rušení smluv a dohod moc nebavilo, obzvlášť když bylo jasné, jak to dopadne. Čekal jsem míň KGB a víc Tetrisu a GameBoye. Ale jinak v pohodě film, který je dobře natočený a má docela dost dobrých nápadů. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (20)

  • V japonské centrále Nintenda Henk (Taron Egerton) použije výtah KONE, model MonoSpace. Řada MonoSpace byla představena až v roce 1996. (machonza)
  • V čase 00:37:30 můžeme vidět letadlo Bombardier Challenger 604 a jeho imatrikulaci G-FABO. Toto letadlo bylo vyrobeno až v roce 2001, více jak 10 let po událostech ve filmu. (Ed4)
  • Ve filmu vidíme scénu, kde Saša (Sofja Lebeděva) v hotelu políbí Henka (Taron Egerton) a později se zjistí, že to nastražili Sověti, aby mohli Henka vydírat. Ve skutečnosti se tohle nestalo. (Yorkcz)

Související novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Reklama

Reklama