Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o tom, jak si jedna z nejpopulárnějších videoher na světě našla cestu k hráčům po celém světě. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

POMO 

všechny recenze uživatele

Naivita zde nevadí, je součástí hry. A ta umí bavit, vkusně míchat popkulturní vsuvky i udržet si přehlednost v poměrně sofistikované scénáristické kostře. Free Guy pro dospělejší, ale ne konzervativní publikum - o to více, pokud vás zajímá podnikání a historie vzniku jednoho herního fenoménu. Film vyšel na VOD ve stejnou dobu jako v kinech Air Bena Afflecka, což je dosti odlišné, ale stejně povedené “podnikatelská dobrodružství” ze stejného historického období. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

No jo, taky jsem Tetris hrál od rána do noci. Popravdě jsem netušil, že měl tak pohnutý osud. Baird a spol. dokázali z historického exkurzu udělat neuvěřitelně zábavný film. Chytře přizpůsobili události tak, aby snímek neztrácel tempo a dokonce tam propašovali i automobilovou honičku z ušetřených peněz za geniální pixelové vsuvky. Dobré nápady neznají hranic. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z povzdálí ne moc lákavý projekt a moc se mi do něj nechtělo, i když jsem ho měl týden uložený na Apple TV Plus a věděl jsem, že bude dobrý. Ale výsledek mě stejně překvapil, jelikož to krásně uteklo a navíc to bylo tak napínavé, že jsem si ukousal všechny nehty na rukou. Jistěže je to dramatická licence, mnoho věcí z filmu se takto nestalo a ani stát nemohlo, ale jako film to funguje parádně. Taron Egerton se do role skvěle hodí (čert vem whitewashing) a v produkci Marv Matthew Vaughna to ani nemohlo dopadnout špatně, leč to nakonec dopadlo dokonce výborně. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Veľmi hravý a nápaditý film, ktorý pri svojej téme doslova prekvapuje na všetkých frontoch. Režijne zvládnuté na jednotku, výborný soundtrack, príjemné a vskutku hravé finesy a dokonalé herecké výkony. Egerton si to doslova užíval. Čo to má spoločné s reálnymi skutočnosťami je otázne, ale s veľkou pravdepodobnosťou málo. Jednoducho...výborne vyskladaný film, ktorý chytí a nepustí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodný výkon Taron Egertona a jeho umanutost či spíše nutnost vyjednat obchod v Sovětském svazu je sice napínavý a zpočátku správně hravý, ale já bych skoro řekl že něco i lepšího jsme už jednou dostali a to ve snímku Zakladatel, kde se možná ještě lepším výkonem blejskul Michael Keaton. Tetris rozhodně není špatný film, ale zdejší hodnocení 80% považuju trošku za nadsazené. 70% by mu slušelo více. PS: Zdálo se to jenom mě nebo jeden ze záporný Sovětů jako by znázorňoval mladého Putina? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu za Akemi Rogers (Ayane Nagabuchi) přišli ruští velvyslanci v Japonsku s výhružkou, aby se manžel vrátil domů. Ve skutečnosti se tohle nikdy nestalo. (Yorkcz)
  • Film se natáčel ve Skotsku ve městech Edinburgh, Ayrshire, Glasgow a Aberdeen. (Trajektt)
  • Henk (Taron Egerton) na začátku filmu říká, že vidí kostky i ve snu. „Tetris effect“ je skutečný fenomén popsaný v roce 1994 novinářem Jeffrey Goldsmithem, který odkazuje na nedobrovolné „halucinování“ nebo denní snění. (HellFire)

Související novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno