Reklama

Reklama

VOD (1)

Malý kluk a boháč v letech se sblíží díky knihám i svým prvním iPhonům. Jejich záhadné přátelství pak přetrvá i po starcově smrti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Trochu se o toho kluka bojím. Vyrůstat v té depce s tím zádumčivým tátou, hlavu si chodit čistit ke starému podivínovi, přestávky ve škole trávit beze slov čuměním do mobilu, zásadně nepíchat, jezdit v nudné káře, bez práce se topit v penězích, problémy za sebe nechat řešit nebožtíky, starý mobily uklízet do rybníka…hochu, hochu, ty jsi marnej. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Určitě bych to nenazývala hororem a to je možná ten důvod, proč je většina diváků, tak zklamaná. Není to totiž typický Kingův horor, na který je většina zvyklá. Tady není žádná krev nebo lekačky, duchové, klauni. Nic takového. Jde o mysteriozní a psychologický film, který pokud ho neberete jako horor, funguje naprosto skvěle. Byla jsem napjatá, příběh krásně gradoval, smsky byly svým způsobem trochu děsivé a měla jsem husí kůži. Za mě je to hodně povedený mysteriózní film, neočekávejte od toho horor, protože jinak budete opravdu zklamaní. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Bohatý podnikatel John Harrigan sa skamaráti s chlapcom, ktorý mu chodí čítať knihy. Chlapec mu po výhre v lotérii kúpi rovnaký iPhone, ako má on, a starý muž sa tomuto daru velmi teší. Po smrti pána Harrigana sa mu začnú diať zvláštne náhody a je jasné, že jeho najlepší kamarát rozhodne neodpočíva v pokoji. - Hororoví fanúšikovia z toho nadšení velmi nebudú, pretože sa to až nápadne podobá na tohtoročný nadpriemerne uspokojivý a hlavne akčnejší The Black Phone, ale stále ide o film, ktorý stojí za to vidieť. Duo Sutherland / Martell má medzi sebou velmi príjemnú chémiu a medzigeneračný rozdiel, pri ktorom mladý človek musí staršiemu človeku ukazovať, ako fungujú moderné technológie, to sme si už zažili zrejme všetci. Záverečná pointa mi prišla tiež spracovaná s prehladom a nesie peknú (na Netflix dokonca až trúfalú) hlavnú myšlienku. Po dlhšej dobe Kingovka, ktorá ma bavila a niekedy si ju pustím znova. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Relativně hezky natočený poetický příběh o přátelství chlapce a starého boháče. A to je vše co tenhle film nabízí. Neskutečná nuda, u které 100 minut čekáte až se nějak rozjede, - spoiler - což se nikdy nestane. Ten film se šíleně táhne, nenabízí jakoukoliv gradaci, ani náznak napětí nebo snad něčeho co se dá nazývat hororovým prvkem, když už to v té kategorii nějakým omylem je (asi protože to je Kingovka?). Identita tohohle filmu je mi obecně záhadou, protože to není ani mysteriózně zajímavé, ani dramatické, ani thrillerově napínavé.. je to žánrové vakuum. Herecky únosné, ústřední dvojka funguje, ale k čemu to je, když vás zbytek unudí k smrti. Možná jako kniha tenhle příběh funguje, ale jako film je to bída. Není jediný důvod, proč byste měli téhle šedi dát přednost například před letošním Černým telefonem. 4/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Od tohto sfilmovania krátkej poviedky od S. Kinga, som nečakal nijaké zázraky. Tušil som, že ako kniha, tak aj jeho podoba z pohyblivých obrázkov, nieje nič výnimočné a určite si to zadá z každou druhou priemernou ducharinou. Síce sú paranormálne úkazy upozadené na úkor charakterov, to že sa snímok vydal touto cestou, nemožno odsudzovať. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Nová kingovka nabírá Hiddlestona s Hamillem

Nová kingovka nabírá Hiddlestona s Hamillem

09.05.2023

Fanoušci Stephena Kinga by měli zbystřit, následující filmová novinka by jim totiž mohla udělat velkou radost. Do adaptace povídky The Life of Chuck byli totiž čerstvě obsazeni herci Tom Hiddleston … (více)

Reklama

Reklama